• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!! Gebeliği Lh Testi İle Öğrenen var mı?

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.902
737
73
Kizlar tüp bebek transferi oldum tranafer gününü sayarsak bugün 7. Gün. Hiç gebelik belirtisi yaşamadığım için umudum pek yok ama . Evde lh testi vardı yaptım ikinci çizgi çıktı. Eşim test gününe kadar gebelik testi yapmamı istemediği için evdeki olan lh testini denedim. Sizce var mı? Lh de gebelik gösterir mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 28
Test için zaten erkenmis ama koyu olması lazım ikinci çizginin. Ben iki gebeliğimi de lh testiyle öğrenmiştim. Biraz daha bekleyin derim

Kizlar tüp bebek transferi oldum tranafer gününü sayarsak bugün 7. Gün. Hiç gebelik belirtisi yaşamadığım için umudum pek yok ama . Evde lh testi vardı yaptım ikinci çizgi çıktı. Eşim test gününe kadar gebelik testi yapmamı istemediği için evdeki olan lh testini denedim. Sizce var mı? Lh de gebelik gösterir mi
Bu test lh seviyesini algılar kuzum. Neden strese giriyorsun bu kadar düşünüp . İnşallah tutmuştur. Dua edicem sana🤲

Test için zaten erkenmis ama koyu olması lazım ikinci çizginin. Ben iki gebeliğimi de lh testiyle öğrenmiştim. Biraz daha bekleyin derim

Aslinda daha koyuydu ama bekleyince biraz azaldı. Böyleydi ilk

Eklentiler

• IMG_7836.jpeg
    IMG_7836.jpeg
    205,5 KB · Görüntüleme: 27
gebelik testinde çizgi gördükten sonra bide lh testlerinden deniyim demiştim bu şekilde çıkmıştı . Yani böyle koyu olsa ihtimal olabilir:)

Eklentiler

• IMG_4589.jpeg
    IMG_4589.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 23
Ablamın da gebeliğini Lh testiyle öğrenmiştik. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Back
X