gebeligi kanda negatif.. idrarda silik çıkanlar. .

srmbyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
3
0
36
İzmir
Merhaba polikistik overim var.. buna bagli olarak asla üst Üste duzenli adet gördüğümü bilmem...2 aydir. Bebis icin klomen kullaniyorum..bu ay klomen sayesinde.iki tane yumurtam olustu...10 gün önce gebelik testi icin kan verdim sonuc negatif cikti... bu sabah evde uygulanan testlerden idrar testinde ikinci cizgi silik olarak belirdi.. 20 gundur bel ve kasik agrim var.. sizce hamilemiyim.. deneyimlerinizi aktarabilirseniz cok mutlu olurum.. tesekkurler..

Tatlim 10 gun once kan vermissin negatif. Simdi idrarda silik demissin. Idrara gecmesi uzun suruyor belki yenidir sen bir iki gun sonra sabah ilk idrarinla dene insallah hamilesindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tam tersi olmuştu bende idrarda silik çıktı kanda negatif ama olabilir kana şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra geçiyo diyen var 10 gün diyen var 15 gün diyen var içinde kuşku yaşamaktansa bir test daha yaptırman da fayda var.. Umarım istediğin haberi alırsın :)

kan degerın kac cıktı ? ve reglıden 9 gun once kan testım 0.100 cıkmıstı ve 1 hafta sonra ogrendım kı hamıleymısım.10 gun once dedıgın reglıden 10 gun oncemı?

merhaba arkadaşlar
benimde adetim 22 gün gecikti, 15.gün idrar ve kan tahlili yaptırdım 1,20 negatif çıktı, adet söktürücü içtim 5 gün, hala gelmedi, hamile olan varmı kanda negatif çıkıpta.. lütfen cevap verin arkadaşlar

bugün oldu hala gelmedi adetim, hamişmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…