• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliği destekleyen ve adet olmayı sağlayan hap ismi

Sevdicek93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
588
369
103
31
Arkadaşlar merhaba tüp bebekle bir oğlum var bende yumurta tembelliği ve insülin direnci var zor adet oluyorum ve bebekte istiyorum tekrardan hem gebelik için hem de kullanırken adet getiren hap var mı yani söylediğimin yumurta destekleyici büyütücü hamilelik olmazsa adet olmaya yarayan bir hap sanırım duphaston kullanmıştım ama emin olamadım

Kız saçmalama birinden duyduğun ilaç kullanılır mı, bi doktora danış olmadı bi eczaneye danış sana göre bir ilaç versinler.
Yok tanıdık eczacımız var canım danışmadan almam da herkesin ağzı torba değil sağda solda konuşuyorlar o yüzdem buraya yazmak istedim

Yok tanıdık eczacımız var canım danışmadan almam da herkesin ağzı torba değil sağda solda konuşuyorlar o yüzdem buraya yazmak istedim
Tanıdıktan almak istemiyorsan başka bir eczaneye sor ordan al

O kadar ciddi yazıyorsunuz ki sizi de tanımayınca hap araşırmaya başladım
Ama birinden böyle ilaç tavsiyesi istenmez, deterjan mı bu. Birinin kullandığı belki size ağır yan etki yapıcak, lütfen mantıklı olun.

Ama birinden böyle ilaç tavsiyesi istenmez, deterjan mı bu. Birinin kullandığı belki size ağır yan etki yapıcak, lütfen mantıklı olun.
Hayır ben kullandım zaten bu ilaçları ismini unuttum yazılanlar ile hatırlamak için açtım bu postu

Arkadaşlar merhaba tüp bebekle bir oğlum var bende yumurta tembelliği ve insülin direnci var zor adet oluyorum ve bebekte istiyorum tekrardan hem gebelik için hem de kullanırken adet getiren hap var mı yani söylediğimin yumurta destekleyici büyütücü hamilelik olmazsa adet olmaya yarayan bir hap sanırım duphaston kullanmıştım ama emin olamadım
Doktor söylemeden burada kim bi ilaç söyleyebilir ki. Öyle mucizevi bir ilaç yok. Herkesin farklılıkları var. Annem bi antibiyotikten neredeyse ölüyordu. Doktora gidip yardım alabilirsiniz . Burada ilaç ismi söyleseler bile kullanmadan doktorunuza danışmanız gerek

Canım clife macunu araştır istersen, hap kullanmana da gerek kalmaz belki

Back