Jinekoloji Gebeliği boyunca adet görüp hamile kalan var mı?

ankakusu1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
2
0
1
26
5 ay önce 30ekimde korunarak cinsel bir ilişki yaşadım. Fakat o süreçten sonra düzenli olarak kilo almaya başladım. 2 defa test yaptım sonuç negatifti. Şuan tarih 24 Mart ve 30 ekimden bu yana 5 defa regl oldum. Hastaneye gitmek istemiyorum. Hamile olsaydım regl olmazdım diye biliyorum. Hamilelik süresince tutunma kanaması hariç gebelik boyunca düzenli adet göreniniz var mı?

Kendimde değil fakat bir komsumda gördüm 5 ay adet olmuş hatta karnı çıkmış kilo sanmıştı bebek kiprdayinca korkmuş içimde kipirdiyor hastaneye gitmiş 5 aylık bir kız çocuğun olucak demişlerdi baya oluyor ama sizinki şuana kadar hissederdiniz olmuş olsaydı bence yoktur kan verseniz zaten belli olmazmi

Hamileyken adet olmak neredeyse imkansızdır. Hatta imkansızdır diyorum. Adet olmak ne demek ? Döllenmeyen yumurtaları atmak demek. Rahim duvarının incelmesi ve dökülmesi demek. Hamileyken bu olur mu ? Rahim duvarı incelirse bebek tutunur mu ? Veya şöyle söyleyeyim; hamileyken adet olmak mümkün olsa bunca insan hamileyken hamile kalırdı peşpeşe. Hamilelikte kaç kişi ekstra korunuyor? Yani siz artık bu korkunuzu atın üzerinizden.

Sizin haricinizde bir kişi komşusunda görmüş. Ne bileyim belki döngüsü düzensiz bir kanamadır. Benim adet döngüm düzenli ve 6 gün sürüyor. Bir kaç insan 5 aya kadar öğrenmemiş o yüzden içimde şüphe kaldı. Cevabın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…