• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliği adetten önce negatif olup adet sonrası gecikme ile pozitif olanlar

kadinlarrkulubu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
5
4
1
23
Kızlar merhaba,

Öncelikle nasılsınız? Gebeliğini adet öncesi 1 veya 2 gün kala bile olsa negatif görüp hemen sonrasında adet gecikmesi ardından pozitif görenler kaç gün arayla pozitif gördü? Bilgi verebilir misiniz? Ben bu ay ilk kez gebelik deniyorum. Sat: Şubat 14’dü ve bugün 19 mart. Reglim 3-4 gün kadar gecikti fakat hala gebelik testi yapmadım.

Merhaba. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah

Benimde bu gün adet günüm ama hiç bir belirti yok adet olacağıma dair. Bekliyorum bakalım. 1 haftadır test yapıyorum çoğunlukla negatif 1-2 kere aşırı silik çizgi vardı. Gecikmesini bekleyip kan vericem

Merhaba. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah

Benimde bu gün adet günüm ama hiç bir belirti yok adet olacağıma dair. Bekliyorum bakalım. 1 haftadır test yapıyorum çoğunlukla negatif 1-2 kere aşırı silik çizgi vardı. Gecikmesini bekleyip kan vericem
Teşekkür ederim. Sizin de gönlünüzce olur inşallah 🌸 Güzel haberlerinizi bekliyorum 😊

Merhaba. Regliniz geciktiyse test yapmalısınız bence. Ben normalde bugün regl olacaktım. Belirtim yok diye dün test yaptım. İkinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Bugün kan vermeye gideceğim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız 😇

Eklentiler

• IMG_0068.webp
    IMG_0068.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0069.webp
    IMG_0069.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba. Regliniz geciktiyse test yapmalısınız bence. Ben normalde bugün regl olacaktım. Belirtim yok diye dün test yaptım. İkinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Bugün kan vermeye gideceğim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız 😇
😇 İnşallah sonuçlar dilediğiniz gibi çıkar.

Yaa inşallah 🥳 Ben de yarın sabah yapacağım. Erken gebelik testi yapmam gerekir mi yoksa kaset test mi yapmalıyım? Bir de marka önemli mi acaba, bu konularda pek bilgim yok maalesef

Yaa inşallah 🥳 Ben de yarın sabah yapacağım. Erken gebelik testi yapmam gerekir mi yoksa kaset test mi yapmalıyım? Bir de marka önemli mi acaba, bu konularda pek bilgim yok maalesef
Ben erken gebelik testi yaptım. Markası Softec. Ama bu sitede genelde Prodoctor markasını çok öneriyorlar. Test markası önemli. Kimisi yalancı pozitif çıkarabiliyormuş. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Haberleşelim 🥰

Ben erken gebelik testi yaptım. Markası Softec. Ama bu sitede genelde Prodoctor markasını çok öneriyorlar. Test markası önemli. Kimisi yalancı pozitif çıkarabiliyormuş. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Haberleşelim 🥰
Anladım teşekkürler 🌷 Güzel haberler almanız dileğiyle şimdilik hoşça kalın 🥰

Merhaba benimde adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım sabah ilk idrarla negatif çıktı yarın doktor randevum var inşallah hepimiz hamileyizdir🙏🏻

Bu arada sizi üzmek istemem ben prediktör early ile de Prodoctor ile de sahte pozitif gördüm o yüzden artık idrar testlerine pek güvenim kalmadı

Back
X