• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeliğe kilolu başlayanlar !!

sağlıkla gelsin bende tüp mide ameliyatı olmak istedim ama obez sayılmıyormusum tam sınırdaymısım yapılmadı umarım gebelikten sonra kilolar giderde hiç gerek kalmaz
memnun kaldınız mı ameliyattan hangi hocaya oldunuz

Evet çok memnun kaldim ben morbid önerdim 145 kg ile tüp mide ameliyatı oldum şuan 93 um .doc dr cengiz eriş beye ameliyat oldum.hamile kalamıyordum oğlum 6 yaşında şuan da 5 haftalık hamileyim bu arada bir tane düşük yaptim nisan ayında ama doktorumun dediğine göre tüp mide ameliyatı ile alakası yokmuş.

Evet çok memnun kaldim ben morbid önerdim 145 kg ile tüp mide ameliyatı oldum şuan 93 um .doc dr cengiz eriş beye ameliyat oldum.hamile kalamıyordum oğlum 6 yaşında şuan da 5 haftalık hamileyim bu arada bir tane düşük yaptim nisan ayında ama doktorumun dediğine göre tüp mide ameliyatı ile alakası yokmuş.
evet düşüğün alakası yoktur iyi kilo vermişsiniz belki gebeykende verirsiniz

Merhaba bende 173 70 kilo olarak gebeliğe başladım suan 22+6 dayım 5 kilo aldım ilk 3-4 ay hiç kilo almamıştım bi anda aldım sanırım

Back