• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelige hazirlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rojseh2134

Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma😆😂
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
24
21
3
Merhabalar ben 9 aydir evliyim ve cocugum olmuyor gecen ay kan sonucumu aldim fsh 2.48 ca125 46.21 prolaktin ise 20.8 di doktor bana cyclo progynova verdi ve 21 tableti kulandim bitti 1 hafta ara verdim suan yine kulanmaya basladim pazar gunu test yaptim 2.0 cikti bu sayi yukselir mi yada sizce bu ay cocuk olma olasiligi var mi :KK42: :KK57: :KK57:

Merhabalar ben 9 aydir evliyim ve cocugum olmuyor gecen ay kan sonucumu aldim fsh 2.48 ca125 46.21 prolaktin ise 20.8 di doktor bana cyclo progynova verdi ve 21 tableti kulandim bitti 1 hafta ara verdim suan yine kulanmaya basladim pazar gunu test yaptim 2.0 cikti bu sayi yukselir mi yada sizce bu ay cocuk olma olasiligi var mi :KK42: :KK57: :KK57:
9 AY çocuğum olmuyor demek için çok erken cnm. Dert etme 1 yıl geçmesi gerek en az. Cocuğun olma olasılığı her zaman var tabi ki. Rabbim hayırlısını nasip etsin

9 AY çocuğum olmuyor demek için çok erken cnm. Dert etme 1 yıl geçmesi gerek en az. Cocuğun olma olasılığı her zaman var tabi ki. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin insallah acaba degerlerim normalmidir cok merak ediyorum

canım ne oldu sonuç merak ediyorum bnde bu ay bekliyormm inşAllah Allah ikimizede nasip eder ☺☺☺
Beta hcg testi yaptim sonuc negatif cikti ilaci kulanmama ragmen hala adet olmadim ben hicbisi anlamadm bu isten :110:

Amin jnsallah canm hayirlisiyla rabbim ikimizede nasip eder
canm galiba hamileyimm ilk defa test yaptm 5 dk içinde silik çıktı başka markadan bi tanedaha mı yapsm ya heyecnlıym ne ypcğmı bilmyrm
2ADEA13E-6AFD-4179-8A65-95C31426C627.webp

Bir sey soracağim
Ben de catlatma iğnesi oldum bugun yedinci günü ama üç gündğr kahverengi akıntı ve goguslerde agrı var acaba yerleşme kanaması olablir mi
yerleşme olabilrmi bilmiyorum canm bak bnmkife çok yeni 2.5 haftalıkmış daha kanama hiç görmedim hiçbi belirtim yok sadece göğüsde hafif ağrı ve iştahım çok açık başka hiçbişy yok.Herkesin belirtisi farklı oluyo derlerdi ama hep belirtilere bakmadan edemiyodum acaba bu belirti bmde varmı yokmu diye kafayı yiyodum ama şükür hiçbişy gissetmediğim belirtimin olmadığı bi ay geldi yerleşti bebişim ☺️ kbdini sıkma doktoruna git hemen kanaman varsa sancın var mı akıntı olurln

yerleşme olabilrmi bilmiyorum canm bak bnmkife çok yeni 2.5 haftalıkmış daha kanama hiç görmedim hiçbi belirtim yok sadece göğüsde hafif ağrı ve iştahım çok açık başka hiçbişy yok.Herkesin belirtisi farklı oluyo derlerdi ama hep belirtilere bakmadan edemiyodum acaba bu belirti bmde varmı yokmu diye kafayı yiyodum ama şükür hiçbişy gissetmediğim belirtimin olmadığı bi ay geldi yerleşti bebişim ☺ kbdini sıkma doktoruna git hemen kanaman varsa sancın var mı akıntı olurln
Sancım yok arada sol kasıkta bı ağrı oluyo ama o da hafif ama kahverengı akıntım uc gun oldu kesıldı sonra dun oldu bu sabah olmadı oyle gidiyor catlatma iğnesinden sonra doktoruma msj seklinde sordum sadce bır sey olmaz dedi herhangı bı acıklama yapmadı ama goguslerim dehset agrıyo benım adetime bır hafta kala felan olurdu bu durum ama daha uc hafta var en cok gogus agrım var patlıcak gibi

yerleşme olabilrmi bilmiyorum canm bak bnmkife çok yeni 2.5 haftalıkmış daha kanama hiç görmedim hiçbi belirtim yok sadece göğüsde hafif ağrı ve iştahım çok açık başka hiçbişy yok.Herkesin belirtisi farklı oluyo derlerdi ama hep belirtilere bakmadan edemiyodum acaba bu belirti bmde varmı yokmu diye kafayı yiyodum ama şükür hiçbişy gissetmediğim belirtimin olmadığı bi ay geldi yerleşti bebişim ☺ kbdini sıkma doktoruna git hemen kanaman varsa sancın var mı akıntı olurln
Bu arada hayırlı ugurlu olsun mevlam saglıkla kucagına almayı nasıp etsin
Rabbim isteyen herkese o güzel hissi yaşatsın 🥰

Sancım yok arada sol kasıkta bı ağrı oluyo ama o da hafif ama kahverengı akıntım uc gun oldu kesıldı sonra dun oldu bu sabah olmadı oyle gidiyor catlatma iğnesinden sonra doktoruma msj seklinde sordum sadce bır sey olmaz dedi herhangı bı acıklama yapmadı ama goguslerim dehset agrıyo benım adetime bır hafta kala felan olurdu bu durum ama daha uc hafta var en cok gogus agrım var patlıcak gibi
çatlatma iğnesinden dolayı bu tür değişimler oluor olabilir ama inşAllah hamilesndr canm beni haberdar et sonucu öğreneceğin zaman :)

Back