- 14 Eylül 2017
- 77
- 33
- 38
- Konu Sahibi Enguzelmasalim
merhaba kızlar ben pko rahatsızlığım var ve eşimde de sperm hareketsizliği bu süreçte bu ay başladığım ve işe yaracağına inandığım bazı bitkisel şeyler yapıyorum sizinle de denemek isterseniz diye paylaşmak istedim kim bilir bende işe yaramaz ama başka arkadaşta yarayabilir.
*Öncelikle adetimin ilk günü sabah akşam adet bitene kadar hayıt tohumunu suya attım beklettim ve içtim sonrasında
*Eşime keçi boynuzu kaynattım içirdim ve
ayrıca gene bu formda bulduğum
*sperm sayısı azlığı ve hareketliliği için
1 kavonoz harnup pekmezi (keçiboynuzu)
100 gram zencefil
100 gram zerdeçal
100 gram üzüm çekirdeği tozu
100 gram çoban çökerten
100 gram çakşır kökü tozu evde olan fındık fıstık ceviz vs varsa polen bunları aktardan alıp karışım yaptırdım hepsi toz halinde oldu. Aktar tanıdığımızdı bu kürü yaptığını 2 çocuğu olduğunu söyledi. sabah akşam bu macundan yiyor ve keçiboynuzu içiyor herhangi bi belirli süre kararı vermedik ama 1 hafta ara verip isterseniz siz tekrar başlayabilirsiniz bunlar eşim ve benim için bitkisel şeylerdi birde bir dualar var onlarıda sizinle paylaşmak isterim
Allahümme ya evvelü (200 tane)
Allahümme ya varis (707 tane)
Allahüme ya muğni (200 tane)
Allahümme ya mücib (100 tane)
Allahümme ya semiu (200 tane)
salavat (11 tane)
bunlar gün içerisinde herhangi bir saatte okunabilir.
yatarken de 7şer kez fatiha ayetel kürsi kureyş ihlas nas ve felak ve la havle kuvvete illa billahil aliyyil azim okuncak ben bunları çok zamandır araştırdım hepsi ayrı ayrı yapan arkadaşlarım oldu ve başarılı oldular size de umut olur diye paylaşmak istedim. denemek isteyen olursa sevgilerimle sunarım
*Öncelikle adetimin ilk günü sabah akşam adet bitene kadar hayıt tohumunu suya attım beklettim ve içtim sonrasında
*Eşime keçi boynuzu kaynattım içirdim ve
ayrıca gene bu formda bulduğum
*sperm sayısı azlığı ve hareketliliği için
1 kavonoz harnup pekmezi (keçiboynuzu)
100 gram zencefil
100 gram zerdeçal
100 gram üzüm çekirdeği tozu
100 gram çoban çökerten
100 gram çakşır kökü tozu evde olan fındık fıstık ceviz vs varsa polen bunları aktardan alıp karışım yaptırdım hepsi toz halinde oldu. Aktar tanıdığımızdı bu kürü yaptığını 2 çocuğu olduğunu söyledi. sabah akşam bu macundan yiyor ve keçiboynuzu içiyor herhangi bi belirli süre kararı vermedik ama 1 hafta ara verip isterseniz siz tekrar başlayabilirsiniz bunlar eşim ve benim için bitkisel şeylerdi birde bir dualar var onlarıda sizinle paylaşmak isterim
Allahümme ya evvelü (200 tane)
Allahümme ya varis (707 tane)
Allahüme ya muğni (200 tane)
Allahümme ya mücib (100 tane)
Allahümme ya semiu (200 tane)
salavat (11 tane)
bunlar gün içerisinde herhangi bir saatte okunabilir.
yatarken de 7şer kez fatiha ayetel kürsi kureyş ihlas nas ve felak ve la havle kuvvete illa billahil aliyyil azim okuncak ben bunları çok zamandır araştırdım hepsi ayrı ayrı yapan arkadaşlarım oldu ve başarılı oldular size de umut olur diye paylaşmak istedim. denemek isteyen olursa sevgilerimle sunarım