- 11 Haziran 2021
- 107
- 48
- 26
-
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
Hayırlısı olsun umut vermek istemem ama 8 gün test yapmak için biraz erken bence 3 gün kala falan yapılabilirDenedim ama anlayamadım bulamadım yaniama bugün regle 8 gün kala gebelik testi yaptım tabii ki negatif çıktı
Yapıyorum hepsini inşallah işe yarar sizde ise yaradi miFolik asit d vitamini keçi boynuzu özü ve avakado yedim bol bol yumurtlama dönemi
Suyunu değil de kendini yiyorum tavsan gibiKızlar bi süredir bebek istedigime karar vermiştim esimle de yeni konuştum bu konuyu ve çalışmalara başladık gazamızmübarek olsunbi süredir propolis, polen, bal karışımı yiyorduk zaten hem korona icin hem de ben alttan alttan hazırlık yapiyodum bugün yumurtlama günüm dünü degerlendirdik cok yatamadım bi 10 dk kadar ancak sonra kalktim, bugün de yumurtlama günüm. Yarını da değerlendirmeyi düşünüyorum. Bu arada çıktım bugün cerez, kuru incir falan aldım. Aynı zamanda polen de tüketiyorum. Sizlerin tavsiyesi var mi hem dollenmeyi kolaylaştirmak için hem de sağlıklı yumurtalar icin ne yapabilirim. Sizlerden çok sey öğrendim sizi çok seviyorum bu arada kızlar sorması da ayıp ama esiniz boşaldıktan sonra icinizden meniler hemen dökülüyor mu yoksa içeride kalıyor mu benim cok cok az bugün daha yeni dışarıya aktı hep böyle oluyor. Yer cekiminden dolayi hemen akmasi gerekmez mi ?
Havuç suyu sıkıp içiyorum o da iyi geliyor yumurtaya deneyin derim
İnşallah tutar güzelim hayırlısı olsunMerhabalar. Benimde ilk denemem klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Bugün 1 hafta oldu ilk bi kaç gün geçtikten sonra çok yan etkilerini yaşamaya başladım. Şuan aşırı kasık sancım var. Eşimde varikösel var. Umarım tutar
İnşallah öyle olur benim deBen kafaya taka taka kaldım demek takarak da kalınıyormuş hamile
İnşallah canım benim 2.5 yılı geçtiİnşallah tutar güzelim hayırlısı olsun
Yas kac pekiiİnşallah canım benim 2.5 yılı geçti
Denedim ama anlayamadım bulamadım yaniDenediniz mi
Aynen aslında biliyordum zaten Bolum olduğunu ama yinede dayanamadımHayırlısı olsun umut vermek istemem ama 8 gün test yapmak için biraz erken bence 3 gün kala falan yapılabilirtabi insan dayanamıyor orasi ayri
Propolis, polen, bal karışımıni nerden bulabilirim acaba fiyatı nedir. İnşAllah en kısa sürede hamile kalırsınızKızlar bi süredir bebek istedigime karar vermiştim esimle de yeni konuştum bu konuyu ve çalışmalara başladık gazamızmübarek olsunbi süredir propolis, polen, bal karışımı yiyorduk zaten hem korona icin hem de ben alttan alttan hazırlık yapiyodum bugün yumurtlama günüm dünü degerlendirdik cok yatamadım bi 10 dk kadar ancak sonra kalktim, bugün de yumurtlama günüm. Yarını da değerlendirmeyi düşünüyorum. Bu arada çıktım bugün cerez, kuru incir falan aldım. Aynı zamanda polen de tüketiyorum. Sizlerin tavsiyesi var mi hem dollenmeyi kolaylaştirmak için hem de sağlıklı yumurtalar icin ne yapabilirim. Sizlerden çok sey öğrendim sizi çok seviyorum bu arada kızlar sorması da ayıp ama esiniz boşaldıktan sonra icinizden meniler hemen dökülüyor mu yoksa içeride kalıyor mu benim cok cok az bugün daha yeni dışarıya aktı hep böyle oluyor. Yer cekiminden dolayi hemen akmasi gerekmez mi ?
Ben beeo markasininkini aldim hem o polen propolis bal ve arı sütü karisimini aldim hem de ayrıca polen aldim yogurdun üzerine 1 çay kasigi kadar döküp yiyoruz. Aklınızda bulunsun bunlara metal kaşık değince özelliği kayboluyormus o yüzden tahta kaşık kullanmak gerekiyor ve dolapta saklamak gerekiyor. İnternetten alırsanız da buz kalıbı ile gönderim yapilmasi gerekiyor çünkü arı sütü bozuluyor. Size tavsiyem cevrenizde güvenilir bal satan birileri varsa ordan almaniz ama benim olmadığı için bu marka aldım tabi şifa hangisinde bilemeyizPropolis, polen, bal karışımıni nerden bulabilirim acaba fiyatı nedir. İnşAllah en kısa sürede hamile kalırsınız
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Ama maalesef etrafımda satan kimse yok aktarlarda falan olurmu acaba bakmak lazimBen beeo markasininkini aldim hem o polen propolis bal ve arı sütü karisimini aldim hem de ayrıca polen aldim yogurdun üzerine 1 çay kasigi kadar döküp yiyoruz. Aklınızda bulunsun bunlara metal kaşık değince özelliği kayboluyormus o yüzden tahta kaşık kullanmak gerekiyor ve dolapta saklamak gerekiyor. İnternetten alırsanız da buz kalıbı ile gönderim yapilmasi gerekiyor çünkü arı sütü bozuluyor. Size tavsiyem cevrenizde güvenilir bal satan birileri varsa ordan almaniz ama benim olmadığı için bu marka aldım tabi şifa hangisinde bilemeyiz
Şey bide siz internet sitesinden mi aldınız acaba eğer internetten aldıysanız hangi site oldugunu yazar mısınız?Ben beeo markasininkini aldim hem o polen propolis bal ve arı sütü karisimini aldim hem de ayrıca polen aldim yogurdun üzerine 1 çay kasigi kadar döküp yiyoruz. Aklınızda bulunsun bunlara metal kaşık değince özelliği kayboluyormus o yüzden tahta kaşık kullanmak gerekiyor ve dolapta saklamak gerekiyor. İnternetten alırsanız da buz kalıbı ile gönderim yapilmasi gerekiyor çünkü arı sütü bozuluyor. Size tavsiyem cevrenizde güvenilir bal satan birileri varsa ordan almaniz ama benim olmadığı için bu marka aldım tabi şifa hangisinde bilemeyiz
23Yas kac pekii
Hayır olmadım henüzAllah gönlünüze göre versin muayene oldunuz mu
Çok gençsiniz hiç moralinizi bozmayın
Beeo nun kendi sitesinden olabilir. Böyle site ismi vermek de yasak mı bilmiyorum kiiŞey bide siz internet sitesinden mi aldınız acaba eğer internetten aldıysanız hangi site oldugunu yazar mısınız?
Ben migrosta buldum suan ama fiyati 100 tl sizce iyimiBeeo nun kendi sitesinden olabilir. Böyle site ismi vermek de yasak mı bilmiyorum kii