- 11 Haziran 2021
- 107
- 48
- 26
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
Teşekkür ederim umutlar tükenmez yola devamÇok gençsiniz hiç moralinizi bozmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim umutlar tükenmez yola devamÇok gençsiniz hiç moralinizi bozmayın
Ben polen propolis ve bal karışımını aktardan sordum kızlar 35 tl markasını unuttum ama 100 tl pahalı değil miBen migrosta buldum suan ama fiyati 100 tl sizce iyimi
Evet pahalı geldi banada. Arı sütü olduğu için pahalıymış ama içeriğinde cok az arı sütü var ve polen yokmuş içinde yeni farkettim. Güvenilir bir site bulabilsem alacağımBen polen propolis ve bal karışımını aktardan sordum kızlar 35 tl markasını unuttum ama 100 tl pahalı değil mi
Bulursanız buraya yazabilir misiniz bende denemek isterim arı sütü polen vs.Evet pahalı geldi banada. Arı sütü olduğu için pahalıymış ama içeriğinde cok az arı sütü var ve polen yokmuş içinde yeni farkettim. Güvenilir bir site bulabilsem alacağım
Bence iyi çok normalde aşırı pahali çünkü cok ucuzlarin içeriğine bakmak lazımBen migrosta buldum suan ama fiyati 100 tl sizce iyimi
Kasık ağrısı yapıyor evet bu ay bende çatlatma iğnesi oldum ama letu vermişti doktorum bana 10 gün oldu iğneyi olalı bir hafta çektim ağrısını ama geçiyor merak etmeyinMerhabalar. Benimde ilk denemem klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Bugün 1 hafta oldu ilk bi kaç gün geçtikten sonra çok yan etkilerini yaşamaya başladım. Şuan aşırı kasık sancım var. Eşimde varikösel var. Umarım tutar
Progestan yazdı bide bugün bitti günde iki kez ikişer tane alttan fitil olarak kullandımKasık ağrısı yapıyor evet bu ay bende çatlatma iğnesi oldum ama letu vermişti doktorum bana 10 gün oldu iğneyi olalı bir hafta çektim ağrısını ama geçiyor merak etmeyin
Tutunması için mi yazdıProgestan yazdı bide bugün bitti günde iki kez ikişer tane alttan fitil olarak kullandım
Canım merhaba benim bu 2.kez klomen ve ovitrelle tedavim. Ağrının olması çok normal dayanamayacak olursan sadece parol içebilirsin demişti bana doktor . Hepimiz inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalabiliriz :)Merhabalar. Benimde ilk denemem klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Bugün 1 hafta oldu ilk bi kaç gün geçtikten sonra çok yan etkilerini yaşamaya başladım. Şuan aşırı kasık sancım var. Eşimde varikösel var. Umarım tutar
Evet eşimde de varikösel olduğu için kolay tutunması için bebek olmazsa da adet söktürüyormuş galiba burda bi yerde okumuştum onuTutunması için mi yazdı
İnşaaallaahhCanım merhaba benim bu 2.kez klomen ve ovitrelle tedavim. Ağrının olması çok normal dayanamayacak olursan sadece parol içebilirsin demişti bana doktor . Hepimiz inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalabiliriz :)
Hadi hayırlısı olsun hakkımızdaEvet eşimde de varikösel olduğu için kolay tutunması için bebek olmazsa da adet söktürüyormuş galiba burda bi yerde okumuştum onu
Aminnn çok çok aminHadi hayırlısı olsun hakkımızda
Adet gününüze kaç gün varDiz ağrılarım başladı bugün adet öncesi olurdu ya inşaallah bebiş vardır modum düştü suan
Adet gününüze kaç gün var
Bence karamsar olma zamana bırak daha çok varmış doktorum bana normalden 2 gün erken olabilirsin demişti bence erkenAdet takvimine göre 12 günüm var. İğne vuruldum diye ona göre mi hesaplamam gerekiyor adet gününü
Bence karamsar olma zamana bırak daha çok varmış doktorum bana normalden 2 gün erken olabilirsin demişti bence erken
Allah büyüktür en ummadığımız andan yeşerir umutlar bende bir sene oldu ilk bebeğimi 3 aylıkken kalbi durdu karnımda, kürtaj oldum, benimle hamile olanların hepsi doğurdu. Ben hiç ümidimi kaybetmiyorum rabbim yeniden verir inallah hepimize2.5 yıldır olmayınca ister istemez insan karamsar düşünmeye başlıyo negatifleri göre göre canım
Allah büyüktür en ummadığımız andan yeşerir umutlar bende bir sene oldu ilk bebeğimi 3 aylıkken kalbi durdu karnımda, kürtaj oldum, benimle hamile olanların hepsi doğurdu. Ben hiç ümidimi kaybetmiyorum rabbim yeniden verir inallah hepimize