Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık gebe kalan kalamayanlar bir sorum var??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birkadinsorusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
64
81
3
Selam
Benim bir sorum var adetin 21.günü hormon testi veriliyor progestrona diğer hormonlara bakılıyor progestron kaç olmalı bu testi verip progrstron düşük çıkıp adeti geciken hamile olan oldumu aranızda ? Bu testi verenler bilgi verebilir mi??

progestan yumurtanizin catlayip catlamadigini gosterir hamile olup olmadiginizi degil catlamasi icinde yanlis hatirlamiyorsam 19 uzeri cikmasi gerekiyo degerin

6.5'un ustu son 1 hafrada yumurtlamaya isaret ediyor. 10 ustu olursa daha da olumlu bakiliyor. Bu degerlerin ustunun cok onemi yok cunku progesteron gun icinde saatten saate bile dusup cikabiliyor, ataklar halinde salgilandigindan. Eger dusuk ciktiysa ya yumurtlamamis olabilirsin ya da 14. gunden daha gec yumurtladigin icin henus degerin dusuk olabilir.

İyi akşamlar canım.ben gebe kaldıktan sonra lekelenmelerim oldu doktora gittik progesteronuma baktı düşük dedi hem iğne hem hap verdi. On gün sonra lekelenmem durdu. Bilmiyorum bu Bilgi faydalı olur mu?

Benim yumurtlamam genelde adetten 16gün sonra oluyor ben 21.gün kan verdim progestan 0.505cıktı yumurtlama kalitesi düşükmü oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…