Kızlar bugün adet gecikmenin 4. Günündeyim hiç bir belirtim yok. Ama test yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım hemen hiç beklemeden çift koyu çizgi çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyorum yani. Testin son kullanma tarihine baktım 2026 diyor. Bi belirtim yok bu normal mi sadece çok hafif kasık ağrılarım oluyor böyle adet olacakmış gibi o kadar. Bu normal mi ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeli testime bakar mısınız lütfen
- Konu Sahibi Amine2001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Nisan 2023
- 438
- 78
- 18
- 28
Bariz hamilesin kuzum hayırlı olsun çok net yaniKızlar bugün adet gecikmenin 4. Günündeyim hiç bir belirtim yok. Ama test yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım hemen hiç beklemeden çift koyu çizgi çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyorum yani. Testin son kullanma tarihine baktım 2026 diyor. Bi belirtim yok bu normal mi sadece çok hafif kasık ağrılarım oluyor böyle adet olacakmış gibi o kadar. Bu normal mi ya
Çok teşekkür ederim. Ya bir belirtim hiç olmadığı için inanamıyorum hamile olduğuma şu anBariz hamilesin kuzum hayırlı olsun çok net yani
- 11 Nisan 2023
- 438
- 78
- 18
- 28
Bazen de öyle olabiliyormuş hayırlısı ile kucağına al inşallahÇok teşekkür ederim. Ya bir belirtim hiç olmadığı için inanamıyorum hamile olduğuma şu an
- 18 Nisan 2021
- 1.542
- 1
- 1.739
- 83
- 28
- 4 Nisan 2024
- 482
- 479
- 18
- 27
- 15 Temmuz 2016
- 8.163
- 13.628
- 248
hamileliğin ilk haftalarında kasık ağrısı çok oluyor. Tebrik ederim kan verince bize de haber verinKızlar bugün adet gecikmenin 4. Günündeyim hiç bir belirtim yok. Ama test yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım hemen hiç beklemeden çift koyu çizgi çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyorum yani. Testin son kullanma tarihine baktım 2026 diyor. Bi belirtim yok bu normal mi sadece çok hafif kasık ağrılarım oluyor böyle adet olacakmış gibi o kadar. Bu normal mi ya
Aminnn çok teşekkür ederim tekrardanBazen de öyle olabiliyormuş hayırlısı ile kucağına al inşallah
Yarın kan vericem inşallah bugüne randevu bulamadım inşallah ordan da kesinleştiririzMasallah hiç bu kdr koyu çift çizgi görmemiştim kan verin mutlaka doktora gidin
Aminnnn ben 2 yıldır evliyim çocuk düşünmüyordu eşim ama bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik 2 defa o kadar. Bugünde gecikmenin 4. Günündeyim öylesine yaptım testi pozitif olacağını hiç düşünmemiştim açıkçası ama allahın işi. Çok şükür darısı başınıza inşallahhayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar süredir deniyodunuz,
bana da sanki yoğun ağrılar çekmedikçe belirti olmaz hamilelik olmaz gibi geliyo
Çok teşekkür ederimDaha ne olsun. Bakılcak yerimi kalmış.
Hayırlı olsun.
Yarın vericem inşallah. Mutlaka bildiririmhamileliğin ilk haftalarında kasık ağrısı çok oluyor. Tebrik ederim kan verince bize de haber verin
- 31 Ekim 2024
- 134
- 40
- 13
- 26
Kızlar bugün adet gecikmenin 4. Günündeyim hiç bir belirtim yok. Ama test yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım hemen hiç beklemeden çift koyu çizgi çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyorum yani. Testin son kullanma tarihine baktım 2026 diyor. Bi belirtim yok bu normal mi sadece çok hafif kasık ağrılarım oluyor böyle adet olacakmış gibi o kadar. Bu normal mi ya
Aynı benimki gibi olmuş hayırlı olusun kanininizdada çıkar bnde daha 5 haftaliyim Allah analı babalı büyüsün ama kendini gostermiyo çok erkenn diye sadece ilaç veriyo folikasit veriyoDaha ne olsun. Bakılcak yerimi kalmış.
Hayırlı olsun.
Sizinde mi hemen böyle koyu kırmızı çıktı!? Bir de kan verdiğinizde bi daha kan verdiniz mi hani beta hcg değeri katlanıyor mu katlanamıyor mu öyle bakıldı mıı ayyy çok stresliyim çok teşekkür ederim. Allah sizin çocuğunuzu da kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallahAynı benimki gibi olmuş hayırlı olusun kanininizdada çıkar bnde daha 5 haftaliyim Allah analı babalı büyüsün ama kendini gostermiyo çok erkenn diye sadece ilaç veriyo folikasit veriyo