- 25 Aralık 2021
- 2.731
- 3.834
-
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
Cerave ve topikrem.Ben cildim çatlamaya çok yatkın diye 2.ayımdan itibaren bio-oil yağ kullanmaya başladım. Henüz bir çatlağım oluşmadı. Yengem de aynı ürünü gebelik boyunca kullanmıştı ve ilk gebeliğinden dahi kalan eski çatlakları giderdiğini söylemişti. Sizin bu şekilde memnun kaldığınız ürünler var mı ?
Lierac kullandım ben gebeliğimin 4. Ayından itibaren.. Hamileliğimde oluştu diyebileceğim çatlağım olmadı var olanlar dışında çok şükür.. 37. Haftadayım bu arada..Tavsiye ederim..Ben cildim çatlamaya çok yatkın diye 2.ayımdan itibaren bio-oil yağ kullanmaya başladım. Henüz bir çatlağım oluşmadı. Yengem de aynı ürünü gebelik boyunca kullanmıştı ve ilk gebeliğinden dahi kalan eski çatlakları giderdiğini söylemişti. Sizin bu şekilde memnun kaldığınız ürünler var mı ?
Yaa çok da etkili değil o zamanBio oil ile çatladım
Ben de 1 aydır kullanıyorum henüz 3.5 aydayım. İnşallah etkisini görürüz. Özellikle duştan, denizden, havuzdan kısaca güneşten ve sudan sonra nemlendirmeye özen göster. Asıl çatlama o zamanlarda oluyor. Cilt daha fazla neme ihtiyaç duyuyor3. Aydan itibaren bio oil kullaniyorum suan 4bucuk aydayim gorunur bi sey yok henuz catlamaya musait benimde cildim 7. Aydan sonra bakicaz artik umarim minumum hasarla atlatiriz
Merhabalar , 4 Aylik hamileyim. ilk aylarımda birçok Yağ ve solüsyon Kullandım Ama hiç etkisini görmedim. Doktorumun da Tavsiyesi ile PeLLis Kullanıyorum çok Memnunum Tavsiye ediyorum . Lütfen sizlerde kullanın Ve etkilerini hemen görüceksiniz..Ben cildim çatlamaya çok yatkın diye 2.ayımdan itibaren bio-oil yağ kullanmaya başladım. Henüz bir çatlağım oluşmadı. Yengem de aynı ürünü gebelik boyunca kullanmıştı ve ilk gebeliğinden dahi kalan eski çatlakları giderdiğini söylemişti. Sizin bu şekilde memnun kaldığınız ürünler var mı ?
4.ayda zaten çatlama olmuyor ki. Sonradan oluyor. Göbeğin büyümesi 6.ayda başlıyor. 32.haftamdayım bende de daha hiç olmadı. Son haftasında bile çatlayanlar var. İnşallah onlardan olmayız. Öncesinde kaşıntı oluyormuş zaten, olursa kaşıma. Nemlendir sen de kuzumMerhabalar , 4 Aylik hamileyim. ilk aylarımda birçok Yağ ve solüsyon Kullandım Ama hiç etkisini görmedim. Doktorumun da Tavsiyesi ile PeLLis Kullanıyorum çok Memnunum Tavsiye ediyorum . Lütfen sizlerde kullanın Ve etkilerini hemen görüceksiniz..
Ben 55kiloda hamile kaldım 73kg doğum yaptım tatlı badem yağı sürdüm hemsirem onermisti catlamayi bırakın çizik bile olmadım hala eski formunda gebelikte o kadar kilo almamisim gibi sabah akşam sürüyordum ve kaşıntı oldukça, kaşıntıya çok iyi geliyordu, tabi her vücuda her şey iyi gelmeyebilir ama diğer ürünleri kullanırken ek olarak kullanılabilir. Ben biraz gobuş cikmaya basladigi andan itibaren kullandım.