• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeler ıcın catlak kremı

çatlaklar için yeni marka veya ürün önerisi olan var mı?
ben 12 nci haftamdayım ve yavastan başlamak istiyorum.
duyduklarım, saf zeytinyağı, acı badem yağı, çilek yağı
eczaneden almak için ise bepanthol.

aranızda bunları kullanan var mı?

Lierac çok önerilen bir marka, onu almayı düşünüyorum. Doktorum ise bebek yağı önerdi,umarım bir faydasını görürüm.

Lierac çok önerilen bir marka, onu almayı düşünüyorum. Doktorum ise bebek yağı önerdi,umarım bir faydasını görürüm.

ben bir kaç aydır lierac kullanıyorum. başka hiç bir şey sürmedim. 25inci haftayı bitirdik, karnımda biraz büyük haftasına göre ama henüz bir çatlağım oluşmadı. biraz pahalı gibi geliyo ama, iki kutusunu 150 tl ye aldım ben, hala birisinin yarısına gelmiş değilim. tavsiye ederim.

ben bir kaç aydır lierac kullanıyorum. başka hiç bir şey sürmedim. 25inci haftayı bitirdik, karnımda biraz büyük haftasına göre ama henüz bir çatlağım oluşmadı. biraz pahalı gibi geliyo ama, iki kutusunu 150 tl ye aldım ben, hala birisinin yarısına gelmiş değilim. tavsiye ederim.

Teşekkür ederim tavsiyen için, çatlak oluşturmuyorsa paraya kıyıp almaya değer :KK55:

Hamileliğimin 8. haftasındayım, yavaş yavaş kullanmaya başlasam artık diyorum, umarım bana da iyi gelir
:KK68:

Ben hamileyken doktorum bana şunu söyledi, pahalı kremler almaya gerek yok. Gece gündüz nemli tutmaya çalış, bebe yağlarıyla falan. Eğer çatlak olacaksa her halükarda olacaktır, bu genetik ve iç karın, dış karın vs. ile ilgili bir durum dedi. Hafif çatlaklarım oldu yani, aynen ailemde olduğu gibi. bir hanımla tanışmıştım, bir sürü pahalı krem, losyon, vs. kullandığını söyledi ama karnı çok kötü çatlamıştı, hayret ettim. Hakikaten doktorun dediği gibi, çatlayacaksa ne yaparsanız yapın çatlıyor. Ama nemli tutarak en aza indirmek sizi elinizde. Oluşan çatlağın da hiçbir şekilde telafisi yok diye biliyorum.

Ben badem yağı kullandım fakat göbüsüm kıllandı :( Daha sonra vazelin e geçtim fakat zararlı olabileceğini duydum. Şimdi bebek yağı kullanıyorum. Şimdilik çatlak yok ama erken tabi :S

doktorum lierac gel ı önerdi eczacım da samimi arkadaşım o da pharmaceris dedi ikisini de aldım.birini sabah birini akşam yatarken sürüyorum inşallah faydasını görürümo_O

doktorum lierac gel ı önerdi eczacım da samimi arkadaşım o da pharmaceris dedi ikisini de aldım.birini sabah birini akşam yatarken sürüyorum inşallah faydasını görürümo_O

Canim merhaba kremlerin faydasini gordunmu :)

Canim merhaba kremlerin faydasini gordunmu :)
valla canım çok şükür hala bi çatlama olmadı.haftaya 8. ayım doluyor.son 1 aydır pharmaceris yerine mustela aldım.yine sabahları lıerac akşamları mustela yapıyorum.eşim daha dün baktı kendim göremiyorum iyice hiçbir şey yok dedi.inşallah olmaz bu dönemden sonra.ha bir de sakın kalsiyumunu eksik etme.kalsiyumsuz kalınca vücut çatlar.bol bol süt peynir yoğurt tüket.ben kremlerime 3. ayımda başladım.ihmal etme üşenme sür sürekli.artık gerisi Allah'a emanet çatlarsakta yapacak bi şey yok.

Ben hamileyken doktorum bana şunu söyledi, pahalı kremler almaya gerek yok. Gece gündüz nemli tutmaya çalış, bebe yağlarıyla falan. Eğer çatlak olacaksa her halükarda olacaktır, bu genetik ve iç karın, dış karın vs. ile ilgili bir durum dedi. Hafif çatlaklarım oldu yani, aynen ailemde olduğu gibi. bir hanımla tanışmıştım, bir sürü pahalı krem, losyon, vs. kullandığını söyledi ama karnı çok kötü çatlamıştı, hayret ettim. Hakikaten doktorun dediği gibi, çatlayacaksa ne yaparsanız yapın çatlıyor. Ama nemli tutarak en aza indirmek sizi elinizde. Oluşan çatlağın da hiçbir şekilde telafisi yok diye biliyorum.
Benim eskiden olmuş çatlaklarım vardı o yüzden olma ihtimali yüksek :( bol bol nemlendiriyorum aktardan karışım bir yağ aldım sabah aksam sürüyorum öğlenleri de LR diye bir marka var onun çatlak için olan kremini sürüyorum şimdilik bir şey yok bakalım inşallah olmaz.. Oluşmuş çatlak için de gene LR ın bir kürü var peeling ve kremli onu kullanıcam doğum sonrası çok işe yarıyormuş aklında olsun..

Hamileliğimin 4. ayından itibaren hamile yogasına devam ettim. Yoga eğiticimiz, nefes egzersizlerimizin karnımızda esneme yaptığını ve çaylağı engellediğini söylemişti. Ayrıca badem yağı ve kakao yağı kullandım. Doğum yaptım, bebeğim 24 günlük ve bende sıfır çatlak var. Yogayı ve özellikle badem yağını öneririm.

radigarnier 'ı ücretsiz deneyebiliyorsunuz. geçen hafta sipariş vermiştim ama çok geç geldi. 4. gündeyim gerçekten toparlıyor gibi. ücretsiz deneme yapılabilmesi de ayrıca güzel. site adresi vermek reklam olur diye gönderemiyorum kızlar ilk hafta kullanımımı doldurunca fotoğraf paylaşacağım.

Bende hamileler icin ories i tavsiye ediyorum ben internetten aldim ama bazi eczanelerdede var

medical ürünler bana çok pahalı geliyor ne bileyim küçücük kremler bir ay bile yetmez 80 90 lira vermek, durumu iyi olanlar için güzel bişey de olmayanlar için zor ben aktara kakao yağı almak için gittim bana talya adında bi yağ karışımı verdi 9 ay kullan çatlağın olursa gel dedi yani gayet iddalı konuştu fiyatı 25 lira bir aydır kullanıyorum bolca tüm vücuduma daha şişenin yarısı anca bitti, sürünce ertesi gün de cildim nemli oluyo burda güzel

Back