- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 208
teşekkür ederim canım 11 haftalık hamileyim artık alsam iyi olacak:)yalnız su içemiyorum
Ben de su içemiyorum günde 1 litre anca içiyorumdur. Ne olacak bizim halimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım 11 haftalık hamileyim artık alsam iyi olacak:)yalnız su içemiyorum
çatlaklar için yeni marka veya ürün önerisi olan var mı?
ben 12 nci haftamdayım ve yavastan başlamak istiyorum.
duyduklarım, saf zeytinyağı, acı badem yağı, çilek yağı
eczaneden almak için ise bepanthol.
aranızda bunları kullanan var mı?
Lierac çok önerilen bir marka, onu almayı düşünüyorum. Doktorum ise bebek yağı önerdi,umarım bir faydasını görürüm.
ben bir kaç aydır lierac kullanıyorum. başka hiç bir şey sürmedim. 25inci haftayı bitirdik, karnımda biraz büyük haftasına göre ama henüz bir çatlağım oluşmadı. biraz pahalı gibi geliyo ama, iki kutusunu 150 tl ye aldım ben, hala birisinin yarısına gelmiş değilim. tavsiye ederim.
doktorum lierac gel ı önerdi eczacım da samimi arkadaşım o da pharmaceris dedi ikisini de aldım.birini sabah birini akşam yatarken sürüyorum inşallah faydasını görürüm
valla canım çok şükür hala bi çatlama olmadı.haftaya 8. ayım doluyor.son 1 aydır pharmaceris yerine mustela aldım.yine sabahları lıerac akşamları mustela yapıyorum.eşim daha dün baktı kendim göremiyorum iyice hiçbir şey yok dedi.inşallah olmaz bu dönemden sonra.ha bir de sakın kalsiyumunu eksik etme.kalsiyumsuz kalınca vücut çatlar.bol bol süt peynir yoğurt tüket.ben kremlerime 3. ayımda başladım.ihmal etme üşenme sür sürekli.artık gerisi Allah'a emanet çatlarsakta yapacak bi şey yok.Canim merhaba kremlerin faydasini gordunmu :)
Benim eskiden olmuş çatlaklarım vardı o yüzden olma ihtimali yüksek bol bol nemlendiriyorum aktardan karışım bir yağ aldım sabah aksam sürüyorum öğlenleri de LR diye bir marka var onun çatlak için olan kremini sürüyorum şimdilik bir şey yok bakalım inşallah olmaz.. Oluşmuş çatlak için de gene LR ın bir kürü var peeling ve kremli onu kullanıcam doğum sonrası çok işe yarıyormuş aklında olsun..Ben hamileyken doktorum bana şunu söyledi, pahalı kremler almaya gerek yok. Gece gündüz nemli tutmaya çalış, bebe yağlarıyla falan. Eğer çatlak olacaksa her halükarda olacaktır, bu genetik ve iç karın, dış karın vs. ile ilgili bir durum dedi. Hafif çatlaklarım oldu yani, aynen ailemde olduğu gibi. bir hanımla tanışmıştım, bir sürü pahalı krem, losyon, vs. kullandığını söyledi ama karnı çok kötü çatlamıştı, hayret ettim. Hakikaten doktorun dediği gibi, çatlayacaksa ne yaparsanız yapın çatlıyor. Ama nemli tutarak en aza indirmek sizi elinizde. Oluşan çatlağın da hiçbir şekilde telafisi yok diye biliyorum.