• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeler ıcın catlak kremı

gebeyken 13 kılo aldım hıc krem kullanmadım sabah aksam zeytınyagı surdum gobegıme ve bacaklarıma hıc catlagım yok...

Gen gen gen ! Eger anneniz catladiysa muhtemelen catlarsiniz kremlerin nemlendirmekten baska faydasi yok

Palmers ın kremini kullanıyorum gebelik için çok iyi dediler bakalım sonucu doğumdan sonra görücez:)

bende bu markayı tercih ettim; Çatlak losyonu 100% saf kakao yağı, E vitamini, Aloe, Shea yağı, Soya çekirdeği yağı, Kolajen ve elastin içerir.PALMER'S ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. sebepleri ile tercih ettim sabah akşam kullanıyorum kokusuda mis gibi kakao çabuk emiliyor ve nemi gece sürüyorum sabah hala oluyor bu da önemli benim için :31:
int baktım kullananlar memnun kalmış fiyatıda uydun

5.aydan beri lierac kullanıyorum 3. kutuya başladım, ayrıca badem yağı kako yağı ve kayısı yağını karıştırıp onu da sürüyorum hergün.. ama buna rağmen yine de çatlaklarım oldu az da olsa... bi de kullanmasam allah bilir nolurmuşum :))

Bencede genetik birsey bu..ben kakao kremi almistim gobuse ama hic kullanmadim ve cok sukur catlamadim hic…annemde catlamamis zamaninda bu yuzden herhalde…

Belki 2. Ye catlarim kim bilir…

ben mustela kullandım hiç çatlağım yoktu bu zamana kadar şimdi 38 haftamdayım karnımın alt taraflarında cok az çatladı ama yinede iyi yırttım çatlaklardan

arkadaşlar ben hamileyken sıvı vazelin kullandım hiç catlağım olmadı bana bir arkadaşım tavsiye etmisti druma da sormustum bebeğe hiç bir zararı olmaz demişti rahatlıkla kullandım bir litresini 18 tl ye almistım daha yarısı duruyor dogum yapalı 6 ay oldu ne bacaklarımda nede karnımda catlak yok bence sıvı vazelin de deneyin derim :)

çatlaklar için yeni marka veya ürün önerisi olan var mı?
ben 12 nci haftamdayım ve yavastan başlamak istiyorum.
duyduklarım, saf zeytinyağı, acı badem yağı, çilek yağı
eczaneden almak için ise bepanthol.

aranızda bunları kullanan var mı?

Merhaba altaki yazan listeyi alıp yapacam bende su on haftalık hamileyim sadece bebe yağı kullanıyorum on iki den sonra bunu başlıyacam daha önce bunu blogdan aldım daha önce kilo alıp verme çatlağı olmasına rağmen hamilieğinde yapmış
ve hiç çatlamış o nivea kem le yapmış onun kıvamında yazmış ama ben bepantol la denyiecem bepantol başlı başına iyi bir ktrem bence
§ 1 şişe saf zeytinyağı
§ 1 şişe tatlı badem yağı

§ 1 şişe ceviz yağı

§ 1 şişe kakao yağı

alınır , eczaneye uğranır 1 paket E vitamini ampülü, 1 tanede nivea kutusundan daha büyük boy kap istenir (ilaç karışımı yapmak için eczanelerin kapları oluyor)

:anneadayı:
kokusuz çatlak kremi bileniniz var mı???hala bulantılarım devam ediyor da...
Canim ben sebamedin catlak kremini kullandim gogsumde karnimda kollarim ve bacaklarimda catlama olmadi :) oyle fazlada kokusu yok hatta esim bebegimiz daha dogmadan karnimi falan sevip operken bayiliuodu kokusuna :) istersen bir dene bu arada bebegim dogdu :)

34 haftaya girmek üzereyim Mecitefendi çatlak önleyici yağ kullanıyorum . içinde çatlak önleyici bütün yağlar karışım halinde mevcut.ergenlik dönemimde kalçamda çok çatlağım oluşmasına rağmen şimdiye kadar bir tek çatlağım olmadı. diğer yağlar gibi rahatsız edici bi tabaka bırakmıyor ve hemen emiliyor. üstelik bitkisel, paraben ve koruyucu içermiyor güvenle kullanıyorum ve fiyatı da uygun.

34 haftaya girmek üzereyim Mecitefendi çatlak önleyici yağ kullanıyorum . içinde çatlak önleyici bütün yağlar karışım halinde mevcut.ergenlik dönemimde kalçamda çok çatlağım oluşmasına rağmen şimdiye kadar bir tek çatlağım olmadı. diğer yağlar gibi rahatsız edici bi tabaka bırakmıyor ve hemen emiliyor. üstelik bitkisel, paraben ve koruyucu içermiyor güvenle kullanıyorum ve fiyatı da uygun.
Canım tam olarak nasıl bir şey kakao kremi varmış birde çatlak önleyici değil de giderici yağ yazıyor canım bende almayı düşünüyorum

ben yanlış yazmışım giderici olacak. mecitefendi markasında bi tane var zaten benzer markalar da var ama gerçek yağ karışımlarını kullanmıyolar. evet yanında kakao yağı kremi de kullanıyorum aktarlarda kolayca bulabilirsin bilinen bi marka. günde 2 defa sürüyorum. zaten hissediyosun nemini hiç kaybetmiyor karın bölgesi. bana lierac marka krem önermişlerdi ama bu hem daha ucuz hemde doğal. cidden çok kuru cildim olmasına rağmen hiçbir çatlağım oluşmadı.

Back