Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Palmers ın kremini kullanıyorum gebelik için çok iyi dediler bakalım sonucu doğumdan sonra görücez:)
benim annem ve ablamın o kadar catlakları var ki harita gibi :)) ama benim olmadı tabi ki genetik etkiliyordur ama deriyi esneticek maddelerin yararı oldgunu düşünüyorumGen gen gen ! Eger anneniz catladiysa muhtemelen catlarsiniz kremlerin nemlendirmekten baska faydasi yok
Canim ben sebamedin catlak kremini kullandim gogsumde karnimda kollarim ve bacaklarimda catlama olmadi :) oyle fazlada kokusu yok hatta esim bebegimiz daha dogmadan karnimi falan sevip operken bayiliuodu kokusuna :) istersen bir dene bu arada bebegim dogdu :)kokusuz çatlak kremi bileniniz var mı???hala bulantılarım devam ediyor da...
Tesekkur ederim canim hayirlisiyla darisi basina :))Ne güzel gözün aydın ve darısı başıma :) madem öyle alayım.çok teşekkür ederim :)
Canım tam olarak nasıl bir şey kakao kremi varmış birde çatlak önleyici değil de giderici yağ yazıyor canım bende almayı düşünüyorum34 haftaya girmek üzereyim Mecitefendi çatlak önleyici yağ kullanıyorum . içinde çatlak önleyici bütün yağlar karışım halinde mevcut.ergenlik dönemimde kalçamda çok çatlağım oluşmasına rağmen şimdiye kadar bir tek çatlağım olmadı. diğer yağlar gibi rahatsız edici bi tabaka bırakmıyor ve hemen emiliyor. üstelik bitkisel, paraben ve koruyucu içermiyor güvenle kullanıyorum ve fiyatı da uygun.