• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeler ıcın catlak kremı

bhrtsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
358
5
46
Ankara
sıze bır krem onerım var dead&sea kremın adı eczaneden aldım ben o zaman kmpanyası vardı 2+1 140 aldım ve 9 ay kullandım bıde son ay watsondan kakao yagı kremı aldım 6 tl ye sonuc bır tane catlagım yok bu krem tamamen organık eczanedekı kızda hamıleydı ıkımızde aynı kremı kullanmdık cok yaglı bı krem baska yag surmenıze gerek yok sıkması zordur gelmezse bıttı samayın kutuyu ıkıye kesın ıcınden surun super bı krem tavsıye ederım lıerac a dunya para vermeyım 10 gun gıtmez 1 kutusu cokta pahalı

canım teşk. ederim bende düşünüyordum ne kullanacağım konusunda bi fikrim yoktu gerçi henüz 9 haftalık hamileyim sen bu kremleri kaçıncı haftada kullanmaya başladın?

canım teşk. ederim bende düşünüyordum ne kullanacağım konusunda bi fikrim yoktu gerçi henüz 9 haftalık hamileyim sen bu kremleri kaçıncı haftada kullanmaya başladın?
3 aydan itibaren kulladim artti bile her yerine sur kalcana baldirlarina tek korkumdu catlak ama olmadi bide bol su ic

şimdiden not aldım daha evlenmedim bile =)
vallaha bu catlak butun kadınlaırn korkulu ruyası hamıle kalırsan cok dıkkat et evlenınce baska tavsıyelerde verılır sorun olursa cevap verırım he he bu cocuk olayı bana cok sey ogrettı onceden kesın tavsıye alın bazı seylerde

evet son zamanlarında basenlerinde hafif çatlak görmüş bi hamile olarak :25:sanırım kako yağı almam gerek...çok duydum namını..kakao yağı,badem yağı hamileler için çok iyi yağlar....alalım bakalım....

Palmers ın kremini kullanıyorum gebelik için çok iyi dediler bakalım sonucu doğumdan sonra görücez:)

badem yağı tüylenmeyi artırıyor dediler eczane de. doktoruma sordum onayladı. dikkat
mustela kullanıorum biraz pahalı ama işe yarıyor gibi görünüyor. daha cok doğumdan sonra görücez
:) :49:

kızlar ben dr. feridundan duydum kakao yağı kullananlarda çatlak olmuyomuş.. halam kullandı hamileliğinde ve hiç çatlağı yok :44:

bübchen catIak önIeyici yag vede babydream schwangerschaft kremi kuIIandım Almanyada rossmanda satıIıyo ama artık türkiyedede varmıs rossman gebze center ve ankarada sanırım fiyatıda uygun, cok basarıIı, annemd cok catIak war bendede oIur diye korkmusutm ama hic catIagım yok, tavsiye ediIir:34:

Kızlar bu çatlak için kullandığımız yağların veya kremlerin bebeğe bir zararı varmı. Kafam çok karıştı,her sorduğumda farklı cevaplar alıyorum.

ilk hamileliğimde duyduğum her çatlak kremini aldım denedim,sonuç yinede çatlamaya engel olamadım
2.ye hamileyim ve badem yağıyla başladım bu kez

mrb arkadaşlar, bana şu 3. aydan itibaren i açıklar mısınız??? ben de lierac almıştım, onda da 3. aydan itibaren kullanınız yazmaktaydı. ben de 11. haftada başladım kullanmaya, fakat araştırdığımda hamilelerin çoğu 4. ay başlamış. ben de endişelendim :( yardımcı olur musunuz??

bende kakao yagi aldim, henuz baslamadim kullanmaya, umairm ise yarar. yaramazsada yapacak birsey yok. kullanmaya baslasamda iyi olacak :9:

ben çok mu panık yapmısım ya. 6.haftalık bebişim ve bella b 'nin çatlak onleyıcı kremını aldım. aslında lierac alacaktım ama eczacı kız bu daha ıyı dedı.paraben ıcermıyor,doğal bir krem. 4.aydan sonra 2.aşama kremıne geçiçem inşallah:9:

ben 8. haftamdayım kullanmaya 3.ayın sonunda başlayacam ama ne yaparsak yapalım deri yapısına bağlı iç karın darsa göbek daha erken ve çok çıkıyor doğal olarak da yırtılıyormuş

Loccitane mom&baby butter ya da shea yağını öneririm.
Alım gücünüz varsa Badem çiçeği yağı var onu da alabilirsiniz,ama açıkcası ben ona bütçe ayıramayacağım.
Ben de Mom&baby butter kullanacağım,markada daha önce çalıştığım için biliyorum %100 doğal ürün ayrıca bebeğime de kullanabileceğim bir yağ,en azından nasıl yapıldığını,ne eklendiğini,biliyorum.Ayrıca doktorlar ve kliniklere veriyorduk.O yüzden güveniyorum.
Loccitane istemeyenler de &100 shea yağı farklı markalardan temin edip alabilirler.Karite yağı diye de geçer.
Başka markalarda Argan yağı da var o da güzelmiş.
Ama piyasa da sadece çatlak kremi diye satılan hiçbirşeyi kullanmayı planlamıyorum.Sadece reklam:20:

Back