Gebeler acil yardım.Gebeliğim sonlandırılabilir 😢

gamze9388

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
112
87
13
32
Bugün farklı bir doktora gittim.2 aylık gebeyim bebeğin rahmin içinde değil sol kanalda olduğunu söyledi.Önceki doktorumun neden bundan bahsetmediğini sorguladı.MR çektirmek gerek dedi.Sonuç şüphelendiği gibiyse gebeliği sonlandırmak gerekiyormuş.Aynı şeyleri yaşayan var mı aranızda ?

Nasıl yani ilk Dr normal rahimde ikincisi rahimde değil mi dedi anlamadım 1 Dr görüşü daha alın bence

Nasıl yani ilk Dr normal rahimde ikincisi rahimde değil mi dedi anlamadım 1 Dr görüşü daha alın bence
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba
Yok bence negatif yanılma payı olmaz ama kist falan olabilir bı kadın doğuma gidin USG ile baksınlar en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…