- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
kimin düğününe gittiysem ya doğurdu ya da hamile ne zormuş beklemek
RABBİM TEZ ZAMNDA KURBAN BAYRAMI YÜZU SUYU HÜRMETİNE BZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH KIZLAR NERDENSİNİZ NE KADARLIK EVLİSİNİZ ANLATIN BAKALI HOŞGELDİNİZ BU ARADAbende aranıza yeni katılanlardanımve maalesef her ay hüsrana uğrayanlardanım banada dua edermisiniz... birbirimize dua edelim
Canım ne durumdasın ben klomenle kalamadım suan femara kullanıyorum 2. ayım inşaAllah sen kalırsınKlomene basladim arkadaslar umarim ilk denemede hamile kalirim...bu konuda deneyimleri olan var mi?
Hamileyim çok şükûr canım benim. 5aylık evliyim. İlerdeki mesajlari okursan anlıycaksın zaten. Bu ilk mesajımdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizede saglıkli sıhhatli kucagimiza almayi nasip etsinRABBİM TEZ ZAMNDA KURBAN BAYRAMI YÜZU SUYU HÜRMETİNE BZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH KIZLAR NERDENSİNİZ NE KADARLIK EVLİSİNİZ ANLATIN BAKALI HOŞGELDİNİZ BU ARADA
Canim klomen bitti doktor catlatma ignesi verdi bugunler gun asiri iliski modu...bakalim bat 15 ekim umarim hamile kalirim...Canım ne durumdasın ben klomenle kalamadım suan femara kullanıyorum 2. ayım inşaAllah sen kalırsın
Hamileyim çok şükûr canım benim. 5aylık evliyim. İlerdeki mesajlari okursan anlıycaksın zaten. Bu ilk mesajımdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizede saglıkli sıhhatli kucagimiza almayi nasip etsin
Tebrikler... dogal yolla mi kaldin ?
RABBİM TEZ ZAMNDA KURBAN BAYRAMI YÜZU SUYU HÜRMETİNE BZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH KIZLAR NERDENSİNİZ NE KADARLIK EVLİSİNİZ ANLATIN BAKALI HOŞGELDİNİZ BU ARADA
aaa ne güzel canım ya RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN bizede dua et senin duan kabul olur ...Hamileyim çok şükûr canım benim. 5aylık evliyim. İlerdeki mesajlari okursan anlıycaksın zaten. Bu ilk mesajımdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizede saglıkli sıhhatli kucagimiza almayi nasip etsin
İNŞAALLAH CANIIM incir havuç suyuda iç yumurtayı çatlatıyo ne kadar olmuştu yumoşun ?Canim klomen bitti doktor catlatma ignesi verdi bugunler gun asiri iliski modu...bakalim bat 15 ekim umarim hamile katayılirim...
kuzum bendede var o pko malesef olmaz olasıcnm ben 2 senelik evliyim bende pko var eşimde hareketsizlik tedavi aşamasındayız inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza güzel duan içinde ayriyetten teşekkürler
ahh
kuzum bendede var o pko malesef olmaz olasırica ederim canım her zamn ediyorum benimle aynı durumda olanalara çünki en iyi biz anlayabiliriz birbirimizi
Canim doktor yumurtaalr olusmus dedi sag tarafta iki tane sol tarafta da var dedi...biri 9mm dedi digerlerini soylemedi ben de soramadim...bakalim ya cok istiyorum bu ay olmasını...İNŞAALLAH CANIIM incir havuç suyuda iç yumurtayı çatlatıyo ne kadar olmuştu yumoşun ?
dua etmemmiiiiiiiiiiiiiiiaaa ne güzel canım ya RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN bizede dua et senin duan kabul olur ...
TATLIM benimde öyle adetlerim düzenli aşırı kilomda yok kıllanmada yok hamd olsun fakat pko var işte ben suan femara kullanıyorum 2. ayımdayım 3 ay kullanılıyor bakalımnasip hiç duymadım tatlım dediklerini ya klomen falan kullandım daha sonra ovitrelle iğne falan kullandım ama onları bilmiyorumkader arkadaşıyız desene cnm ama ben nasıl pkoluyum hiç anlamıyorum adetlerim çok düzenlidir şu gün adet olcam derim olurum foliküllerim kendiliğinden çatlar öyle aşırı kilomda yok sivilce falan ama yumurtalıklarımda küçük küçük kistler var doktor banada gösterdi cnm sen ne kullanıyorsun yumurta için doktor bana inofolik verdi geçen ay olmadı takibi bu ayda ben kullanmadım ama folikülüm çatlamadı bi de 2 gün ağrı çektim adım attıkça ağrıda ama ateşim yükselmedi bu ay anladım ki yumurta yok glifor u denedinmi hiç ben şimdi onu düşünüyorum giç duydun mu cnm
canım 9 mmçok küçük ya acaba sen mi yanlış anladın benim 20 mm di o ay kalamamıştım genedeCanim doktor yumurtaalr olusmus dedi sag tarafta iki tane sol tarafta da var dedi...biri 9mm dedi digerlerini soylemedi ben de soramadim...bakalim ya cok istiyorum bu ay olmasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?