Tes[/QUOTE]Teşekkürler çok sağol amin inşallah sen ne durumdasin canım senin varmi çocuk kac yıllık evlisinOTE="AYSHE9388, post: 36888211, member: 571947"]canim en azindan iki evladin var ne guzel insallah 3.de olur
selam canm gittin mi doktora ? ilk yaptıkları genelde hormon testi oluyor ve alttan muayne edip yumurta takibi daha sonrası klomen tedavisiSelam eylulde hamilelik beklerken husrana ugrayanlardanim..4 aydir deniyoruz ama sonuc negatif hep bat 11 eylul kan testi negatif ama hala adet olmadim.stres içindeyim .. doktora gitmeyi dusunuyorum sizce ilk yaptigi rahim filmimi yoksa yumurtlama icin bir seyler mi ? Offf...
selam canm ne durumdasın ? varmı bir gelisme ?¿slm hanımla,bende yeni üyeyim 5 aydı bizde bebek düşünyz ama snç negatif...SAT 8 ags. 13.günü yani ayın 20si lekelenme şeklinde kanama geldi yum. çatlamasındand dedik geçtik .fakat beklenen adetimden 2 gün öncede 2 gün süeli kahve akıntım geldi.üstüne gödüm dedim sevindim ama adetim geçeli 7.gün bugün 4.gün kan testi negatif çıktı dr. geç döllenmedir belki dedi sizlede daha önce böyle yaşadınız mı hiç..... inş geç döllenmedi yaaa allahım kimsenin kcagını bş bırakma yarabbim.
ben yirmibir yasindayim bi bucuk yillik evliyim bir.yildir bebisim olmuyo canm[/QUOTE]AYSHE9388, post: 36922225, member: 571947"]Tes
aynen öle canım bende sana katılıyorum belki bir günn ..... ÇOK ZOR halimizi çeken bilir ...şu başlığın hatırınaaa offfffff offffffff diyorum veee konuyu açana katılıyorum.....
hamilelik istemeden önce farkına bile varmazdım geblerin.. ta ki anne olmak isteyene kadar... herkesin göbeğine bakıorumaynen öle canım bende sana katılıyorum belki bir günn ..... ÇOK ZOR halimizi çeken bilir ...
AMİNNNN canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı seyleri yaşıyoruzzz insana sanki hiçç o duyguları yaşayamayacakmış gibi geliyorhamilelik istemeden önce farkına bile varmazdım geblerin.. ta ki anne olmak isteyene kadar... herkesin göbeğine bakıorumhamileler görünce gözüm takılıp gidior.. ama hep iyi dilekler diliorum onlar için... benim için hamileler çok özel insanlar.. ŞANLILAR... mutlular... Anne ı-olacaklar.... gerçektende tam da bu duyguları içimde yaşarken dedimki BELKİ BİR GÜN... benm için bir hayal... sanki ben hiç hamile olmayacakmışım gibi gelior... içim çok dolu bende pko luyum.. Rabbim herkese isteyen herkese nasip etsin canım...
nerelisin ne kadardır istiyorsun yaş kaç ?AMİNNNN canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı seyleri yaşıyoruzzz insana sanki hiçç o duyguları yaşayamayacakmış gibi geliyor
:) canm erzmlym yaşm 28 9 aydr istiyorum.. sen?nerelisin ne kadardır istiyorsun yaş kaç ?
bende bursalıyım canım 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş istiyorum ama pko var:) canm erzmlym yaşm 28 9 aydr istiyorum.. sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?