CANIM yaptır benimde düzenli pko olmasına rağmen ama genede hormon testi yaptırdım bide alttan bakmadan nasıl anladı kist olmadığını miyomlar küçükse gözükmezki o şekilde sen adetken git ve alttan muayne ol canım bence ki inşallah yoktur tabikiTesekkurler tatlimm
Doktorda. Geldm smdi. Korktugum gbi olmadi. Alttan bakmadi sadce karnima bakti ultrasonla. Kist yok temiz dedi. Dongumun 12. Gunundeyim. Yumurtalarn var bi iki gune catliycak buyukluge ulasir dedi. Folik asir yaDi bir de. Adetim duzenli oldugu icn hormon testine gerek duymadgni ama icimi rahatlatacaksa adetliyken gelebilecegimi soyledi. Sizcebi hormn tahlili de yaptrsam mi ki
İNŞALLAH CANIM 2. HAMİŞİMİZ OLURSUN NE KADARDIR İSTİYORSUNNN
A.SELAM canımmm sen nerdensin nekadardır bebiş istiyorsunnbende sızdenım selam
hoşbulduk canımmm :)ekliyorum canım hemen HOŞGELDİİİİN
1.5 senedır bebıs ıstıyorum ızmırdenımA.SELAM canımmm sen nerdensin nekadardır bebiş istiyorsunn
Kan testi yaptirsan krake cikardi yarinsa adetinDaha 2 gün vardı ama dayanamayıp dün idrar testi yaptım. Tek çizgiBu ay çok ümitliydim. Mide bulantım, baş dönmem var. Halsizim. Çok üzüldüm ama bakalım adet gününü bekleyeceğim yani yarını.
AYNEN ÖLE bende hala alışmadım kimler aktif göremiyorumcanım bende yarın gidicem kontrole bakalım yumoşlar büyümüş mü ?
CANaptır benimde düzenli pko olmasına rağmen ama genede hormon testi yaptırdım bide alttan bakmadan nasıl anladı kist olmadığını miyomlar küçükse gözükmezki o şekilde sen adetken git ve alttan muayne ol canım bence ki inşallah yoktur tabiki
İNŞALLAH CANIM 2. HAMİŞİMİZ OLURSUN NE KADARDIR İSTİYORSUNNN
Mrhb bende romatoir artrit hastasym 13 yildir ama 3 aydir ilaç kullanmyorum[/QUOTE]Yeni evliyim ama yaşım 36 canım 2. Denemem ama romatoid atrit hastasıyım, tedavi olmadım , sadece kortizon kulanıyorum, mecburen yoksa dayanılmaz ağrılarım var canım doktor kullanabilirsin dedi, çocuğu erteleyemem yaş itibarıyle, nasip bakalım hayılısı canım..dileyen isteyen tüm anniş adaylarının kalbine göre versin Allahım
AH ŞU PKOOOOOOOOOOOOOOOOadetlerim düzensiz ve pco hastasıyım.. korunmuyoruz.. adet tarihimi kestiremiyorum
sivilcelerim çıktı yüzümde.. dün fevkalade bir baş dönmesi yaşadım yanında birde mide bulantım olsun çok istedim
bugün daha iyiyim.. bakalım ne olacak bu ay.
Ya canim bu yumurta takinine herkese yapiolar mi yoksa sen mi istiyosun? Bn de oyle bisey istiodum da doktr gerek yok dediKIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİM sadece bi yumoşum büyümüş oda 16 m okadarda ilaç kullandım çok üzüldümcuma günü gene gidicem 20 m olursa iğne verecek ama genede nedense hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?