gebe olma ihtimalim ne bilgili kişiler cevaplarsa memnun olurum

husnackr06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
14
-1
23
Merhabalar, öncelikle iyi günler. 3 Kasım’da partnerimle kıyafetli bir şekilde yakınlaşmamız oldu; eşofman ve tayt vardı ve iç çamaşırlarımızın sürtünmesiyle temas yaşadık, ancak boşalma olmadı. Sadece partnerimin eşofmanı sperm emmişti. 6 Kasım’da regl olacağımı tahmin ediyordum, fakat reglim düzensiz olduğu için bazen 2 hafta bile gecikebiliyor. 10 Kasım civarında regl belirtileri yaşamaya başladım, ancak regl olmadım. 19 Kasım’da gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Şu an yine regl belirtilerimi yaşıyorum ve baya hastayım. Bu durumda gebelik olasılığı var mıdır? Regl olacak mıyım doktora randevu aldım. Bu dönemde çok stres yaptım test sonucu bir nebze rahatlattı ama regl olmadıkca tekrar stresleniyorum.

Son düzenleme:
Stres regli etkileyen en önemli şey. İmkanınız varsa regl gecikmesi için bir doktora görünün mutlaka. Ayrıca gebe kalmak sandığınız kadar kolay değil Spermin rahime ulaşması sonucunda bile gebe kalma ihtimali düşük. Doktora görünün stres yapmayın.

Doktora randevu aldım yazmışsınız onu yeni okudum sakin olun stres yaptıkça adetiniz gecikecek düşünmemeye çalışın rahat olun

Biliyorum test yapmadan önce çok fena bir stres yaşadım o durum beni baya etkiledi ama 2 hafta gecikince adetim test yaptım negatif çıktı o gebelik testine güvenmeli miyim peki?

Biliyorum test yapmadan önce çok fena bir stres yaşadım o durum beni baya etkiledi ama 2 hafta gecikince adetim test yaptım negatif çıktı o gebelik testine güvenmeli miyim peki?
Tabi ki güvenin kıyafetle hamile kalamazsınız zaten :))) diyorum ki ten tene temasla bile hamile kalma olasılığı çok düşük kendinizi rahatlatın lütfen stres size iyi gelmez iyice gecikirsiniz

Tabi ki güvenin kıyafetle hamile kalamazsınız zaten :))) diyorum ki ten tene temasla bile hamile kalma olasılığı çok düşük kendinizi rahatlatın lütfen stres size iyi gelmez iyice gecikirsiniz
Pcos durumunu sorucam bugun hocaya bakalım hayırlısı. Donuma gecmis olsa bile hamile kalmak zor diyorsunuz yani dimi yanlış anlamadıysam? Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Pcos durumunu sorucam bugun hocaya bakalım hayırlısı. Donuma gecmis olsa bile hamile kalmak zor diyorsunuz yani dimi yanlış anlamadıysam? Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Aynen öyle diyorum. Sizde Pcos olduğunu mu düşünüyorsunuz? Adet düzensizliği hep yaşadığınız bir durumsa pcos olabilir ama tabi ki en doğrusunu doktorlar bilir. Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu :)

Canım imkansız bile yanında az kalır asla olmaz boşuna korkuyorsun

Eşofman ve taytı geçip ,yumurtaya ulaşip, dölleyen zevk suyundaki spermi tebrik ediyorum.

Canım imkansız bile yanında az kalır asla olmaz boşuna korkuyorsun
Biliyorum testim negatif çıktı bir hafta önce ama hala regl olmadığım için konu açmak istedim. Zaten kıyafetle böyle bir şey olmayacağını biliyorum ama sperm iç çamaşırama geçip vajinama değmişse diye düşünüp kafayı yedim bu süreçte. Böyle bir durumda imkansız dimi

Üstünde eşofman oldugu için taabi ki hamilesin, acaba eşofgirl mü eşofboy mu çok heyecanlı

İmkansız az kalır diyorum o kadar imkansız

Dediğin gibi Partnerinin eşofmanı spermi emmişse e sonrada emdiği spermleri senin taytına iletmişse ve taytındanda külotuna ordanda rahmine gitmişse spermler hamile olabilirsin neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…