- Konu Sahibi beautyflake
Arkadaşlar şuanda 7 haftalık hamileyim. Eşim biliyor fakat yakınlarıma söylemedim. Sizce ne zaman söylenmeli? Teşekkür ederim;
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar şuanda 7 haftalık hamileyim. Eşim biliyor fakat yakınlarıma söylemedim. Sizce ne zaman söylenmeli? Teşekkür ederim;
Bende kan testimin 2.si normal değerlerde çıkınca söylemiştim (2 katı artış normal düzeyde gidince )
başıma kötü bir şey gelecek korkusu olmadı söylerken çünkü herşey Allahtan
5 aylık 8 aylık ne bileyim 9 aylık hamileliklerde kötü bir şey olmuyormu? Allah korusun olduktan sonra her zaman olur
insanlar neder ne düşünür çokta umurumda değil doğrusu eğer bu sevinci paylaşıyorsam herhangi bir durumda üzüntüyüde paylaşabilmeliyim
o yüzden bu sorunun şöyle olması lazım kimlerle paylaştınız ???sevincinize ortak olan üzüntünüzede ortak olur (Allah korusun )
umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır .
canım hayırlısı ile kucağına alırsın inaşşallah bebeiğini bizlerde öyle inaşallah belki kendi çapında haklı olabilirsin geçmişte kötü tecrübelerin varmı bilmiyorum inşallahta olmamıştır .. benim 4. gebeliğim diğer bebeklerimi kaybettim hep anne karnındayken şu anda 10. haftamdayım annem de dahil olmak üzere ailelerden hiçkimse bilmiyor insan üstüste acılar yaşayınca en yakınındakinin bile geçmiş olsun demesi içine öyle bir oturuyorki bunu yaşamayan bilemez Rabbim kimseyede yaşatmasın inşallah yani Allah biliyorya daha uzunca bir zaman kimseye söylemeyide düşünmüyorum 4 aylık falan olsun cinsiyeti belli olsun öğrenirler nasıl olsa hem daha iyi böyle olması torun geliyor diye 9 ay bekleyeceklerine sabırsızlanacaklarına 4-5 ayda kucaklarına alıverirler :)