• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe olabilir miyim

janjaleeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
8
0
1
19
Eki Görüntüle 3560240 arkadaslar merhaba reglim 10 gündür gecikiyor beş Mart'ta olmam gerekiyor du bugün ayın 15 i hala olmadım oruç tutuyorum acaba oruç etkiliyor olabilir mi dün pedimde böyle sarı akıntı gördüm gün içi ara ar oluyor sarı akıntı oruç etkiliyor olabilir mi regli benim normalde etkiler de tam tersi olur regli olurum oruç boyunca lekelerim kesilmezdi leke leke oluyordu sürekli hiç bir gebelik belirtim de

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3560240 arkadaslar merhaba reglim 10 gündür gecikiyor beş Mart'ta olmam gerekiyor du bugün ayın 15 i hala olmadım oruç tutuyorum acaba oruç etkiliyor olabilir mi dün pedimde böyle sarı akıntı gördüm gün içi ara ar oluyor sarı akıntı oruç etkiliyor olabilir mi regli benim normalde etkiler de tam tersi olur regli olurum oruç boyunca lekelerim kesilmezdi leke leke oluyordu sürekli hiç bir gebelik belirtim de
Bu görseli hemen kaldırın tepki toplamadan

15 gun beklemek ve kan aldirmak daha mantikli degilmi ya akintiya takilmaniza yerine

Enfeksiyon olmuşsunuz büyük ihtimalle bir kadın doğuma gidin

Back
X