O bende de var kuzu ama benim adetimden 12 gün geçti hasta olmuş olabilirsin5 gun var adet tarihime ve gaz problemi bugun ishal halsizlik biraz da mide problemi var gebe olabilirmiyim sizce?
Ya oylemiiO bende de var kuzu ama benim adetimden 12 gün geçti hasta olmuş olabilirsin
Aynı durumları bende yaşıyorum ama kendi kendime usuttum diyorum bakalım5 gun var adet tarihime ve gaz problemi bugun ishal halsizlik biraz da mide problemi var gebe olabilirmiyim sizce?
Bence böyle şeyler yazmayın insan demoralize oluyor insan bir umut bebek bekliyor işte bu tür şeyler sorması normalBu sira boyle konular ne kadar artti. Adetiniz gecmemis, test yapmamissiniz, hamile olabilir miyim diye soruyorsunuz hem de mide bagirsak problemlerim var diyorsunuz. Kadinlar kulubu muneccim mi? Test yapsaniz foto ekleseniz hadi yorum yapalim ama midem kotu hamile olabilir miyim sorusunu ne kafayla soruyorsunuz hic anlamiyorum. Bekleyin birkac gun daha test yapin cikar zaten
Sen yinede bekle kuzu belki hamilesin dir5 gun var adet tarihime ve gaz problemi bugun ishal halsizlik biraz da mide problemi var gebe olabilirmiyim sizce?
Bu sira boyle konular ne kadar artti. Adetiniz gecmemis, test yapmamissiniz, hamile olabilir miyim diye soruyorsunuz hem de mide bagirsak problemlerim var diyorsunuz. Kadinlar kulubu muneccim mi? Test yapsaniz foto ekleseniz hadi yorum yapalim ama midem kotu hamile olabilir miyim sorusunu ne kafayla soruyorsunuz hic anlamiyorum. Bekleyin birkac gun daha test yapin cikar zaten
Zoruna gittiyse cevaplama insan olanlar bekleyisimin ne oldugunu bilenler ztn yorumluyor senin yorumuna ihtiyacim yok bir daha da yorum yapma sakin!!!Bu sira boyle konular ne kadar artti. Adetiniz gecmemis, test yapmamissiniz, hamile olabilir miyim diye soruyorsunuz hem de mide bagirsak problemlerim var diyorsunuz. Kadinlar kulubu muneccim mi? Test yapsaniz foto ekleseniz hadi yorum yapalim ama midem kotu hamile olabilir miyim sorusunu ne kafayla soruyorsunuz hic anlamiyorum. Bekleyin birkac gun daha test yapin cikar zaten
Bence böyle şeyler yazmayın insan demoralize oluyor insan bir umut bebek bekliyor işte bu tür şeyler sorması normal
Bu sitede bir suru hamile kalmaya calisan, bebek icin cabalayan kadin var ama bu sekilde umitlenmek ya da soru sormak dogru gelmiyor bana. Neticede bilme imkanimiz yok, faydamiz da olamaz dolayisiyla bosa caba. Herkes ne yapiyor? Adetin gecmesini bekliyor ve test yapiyor, 4-5 gun oncesinden umitlenmek ve sonra husrana ugramak daha kotu degil mi?Haklisiniz belki ama insanlar yine de bir umut " evet bendede vardi hamileydim " cumlesini bekliyor
Haddinizi bilin, insanligi da yorum yapmayi da sizden ogrenecek degilimZoruna gittiyse cevaplama insan olanlar bekleyisimin ne oldugunu bilenler ztn yorumluyor senin yorumuna ihtiyacim yok bir daha da yorum yapma sakin!!!
Bnce sen haddini bil halden anlamaz halsizHaddinizi bilin, insanligi da yorum yapmayi da sizden ogrenecek degilim
Ben sizin arkadasiniz ya da komsunuz degilim. Bana siz diye hitap edin lutfen, ben oyle yapiyorum cunku. İshal oldunuz gaziniz var diye aaaa canim kesin hamilesin tebrikler deseydim, halden anlayan insan mi olacaktim? Az mantikli olun yaBnce sen haddini bil halden anlamaz halsiz
Bu sitede bir suru hamile kalmaya calisan, bebek icin cabalayan kadin var ama bu sekilde umitlenmek ya da soru sormak dogru gelmiyor bana. Neticede bilme imkanimiz yok, faydamiz da olamaz dolayisiyla bosa caba. Herkes ne yapiyor? Adetin gecmesini bekliyor ve test yapiyor, 4-5 gun oncesinden umitlenmek ve sonra husrana ugramak daha kotu degil mi?
Yazmak istediğim yazıyı yazmışsınz sağolunBu sira boyle konular ne kadar artti. Adetiniz gecmemis, test yapmamissiniz, hamile olabilir miyim diye soruyorsunuz hem de mide bagirsak problemlerim var diyorsunuz. Kadinlar kulubu muneccim mi? Test yapsaniz foto ekleseniz hadi yorum yapalim ama midem kotu hamile olabilir miyim sorusunu ne kafayla soruyorsunuz hic anlamiyorum. Bekleyin birkac gun daha test yapin cikar zaten
Ben sizin arkadasiniz ya da komsunuz degilim. Bana siz diye hitap edin lutfen, ben oyle yapiyorum cunku. İshal oldunuz gaziniz var diye aaaa canim kesin hamilesin tebrikler deseydim, halden anlayan insan mi olacaktim? Az mantikli olun ya
Evet doğru ben bunu 8 aydır yaşıyorum fakat bırakın beklesinler sabretmeyi öğrensinler hüsrana uğramak nedir iyi biliyorum ama bırakın kendileri öğrensinler insanlar böyle yazınca hiç bir zaman hamile kalamicam moduna giriyoruz yapmayın bence lütfenBu sitede bir suru hamile kalmaya calisan, bebek icin cabalayan kadin var ama bu sekilde umitlenmek ya da soru sormak dogru gelmiyor bana. Neticede bilme imkanimiz yok, faydamiz da olamaz dolayisiyla bosa caba. Herkes ne yapiyor? Adetin gecmesini bekliyor ve test yapiyor, 4-5 gun oncesinden umitlenmek ve sonra husrana ugramak daha kotu degil mi?
Bakin ben amh degeri 0,2 ile falan dogal yolla hamile kalmis, bir suru insana da umut olsun diye bunu bir suru sayfada yazmis insanim. Boyle bir umut ok ama adetime 4-5 gun var gazim cok hamile olabilir miyim sorusuna da aaaa evet olabilirsin, hadi 4-5 gun umutlan sonra adet olursan fazla fazla uzulursun demek haksizlik degil mi? Bilme imkanimiz yok cunku, ha ben adetime 5 gun kala test yaparak ogrenmistim. Yani bunun cozumu burda konu acip sormak degil, erken hamilelik testi yapmak, onu anlatmaya calisiyorumEvet doğru ben bunu 8 aydır yaşıyorum fakat bırakın beklesinler sabretmeyi öğrensinler hüsrana uğramak nedir iyi biliyorum ama bırakın kendileri öğrensinler insanlar böyle yazınca hiç bir zaman hamile kalamicam moduna giriyoruz yapmayın bence lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?