gebe miyim?

ugursema39

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
5
0
merhaba,

arkadaşlar aranıza yeni aranıza katıldım,yardımınızı rica ediyorum.benim adet olmama 4 var fakat 1 haftadır göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile,ve sol kasığımda ağrı kramplar var,6 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz sizce hamile olabilir miyim?her ay hayal kırıklığı oluyor fakat bu ay kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik ve hassasiyet olması beni ümitlendirdi kaç gün kala idrar testinde çıkar bugün yaptım tek çizgi çıktı hayal kırıklığı oldu bende şimdiden,tecrübeli olan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum.

merhaba,

arkadaşlar aranıza yeni aranıza katıldım,yardımınızı rica ediyorum.benim adet olmama 4 var fakat 1 haftadır göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile,ve sol kasığımda ağrı kramplar var,6 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz sizce hamile olabilir miyim?her ay hayal kırıklığı oluyor fakat bu ay kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik ve hassasiyet olması beni ümitlendirdi kaç gün kala idrar testinde çıkar bugün yaptım tek çizgi çıktı hayal kırıklığı oldu bende şimdiden,tecrübeli olan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum.

belitiler hamilelge işaret canım inş hamşsizdr adet gecikmesni bekle

nasıl sabredicem ya çok merak ediyorum,idrar testinde 4 gün kala çıkmaz dimi ben yaptım negatif çıktı moralim bozuldu şimdi yapmaya tek çizgi çıkacak diye çok korkuyorum.ama çok merak ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin daha şimdiden hamilelik havasına girdim adet olursam kesin hastanelik olurum bunalımdan :))

cnm bende öleyim adete 4 gün var :KK37: ben daha test almadım ama aynı belirtiler bendede var karnımın içinde bişiler var sanki hareket ediyolar :KK53:
abarttım sanki biraz :KK51: inşallah o adet gelmez:KK49: hamiş oluruz :KK16:

inşallah tatlım bu habere çok umut bağladım,ümitlendim. Allahım bize de annelik duygusunu tattırsın.hala adet olmadım hala ümidim var

arkadaşlar biz de eşimle geçen ay adet sonrası korunmadık bu ay 2 gün gecikti hala adet olmadım kasıklarımda da ağrı vardı 10 gündür falan. acaba hamile olabilir miyim

İnşallah hepiniz hamilesinizdir:) Ben ilk idrar testimi yaptığımda negatifti 1 gün sonra tekrar yaptım bu sefer pozitif:KK70: Yani idrar testi sonucu 1 günde değişebiliyor ümidinizi yitirmeyin. Bir iki gün sonra tekrar test yapabilirsiniz. Emin olmak istiyorsanız 1- 2 gün sonra kan tahlili yaptırın derim .

arkadaşlar biz de eşimle geçen ay adet sonrası korunmadık bu ay 2 gün gecikti hala adet olmadım kasıklarımda da ağrı vardı 10 gündür falan. acaba hamile olabilir miyim

Adetin geçtiyse idrardada kandada kesin sonuç alırsın. Hatta kan tahlili yaptır derim hiç şüphen olmaz...

teşekkür ederim. bişey daha soracam adet ağrısı gibi hafif bi ağrı var karnımda. gebe olsan da adet dönemin gelince o ağrı olur mu gene

teşekkür ederim. bişey daha soracam adet ağrısı gibi hafif bi ağrı var karnımda. gebe olsan da adet dönemin gelince o ağrı olur mu gene

Evet oluyor ben her ağrıda acaba adet mi olucam diye tuvalete korka korka gidiyordum:) Şimdi 3 aylık hamileyim. 3 aya kadar her ay adet döneminde kasıkların ağrıyordu. Sadece bu ay hafifledi vücut yeni alıştı galiba:)
Bugün bile alabilirsen bi idrar tahlili al istersen ben günüm gelmeden yapmıştım yine de 2. çizgiyi görmüştüm:)

bende bu aydan umutluydum kızlar ama maalesef, ne kasık batması, ne göğüslerde hassasiyet hiç biri YOK. dahası bende adetten 4-5 gün önce tuvalete çıktığımda tuhaf bi koku olur. bu gün o kokuyu duyduktan sonra iyice emin oldum durumdan, çok üzgünüm:KK5: Rabbim hayırlısını versin hepimize tabi :emir_bebek: nerde bi bebek ıngası duysam içim parçalanıyor çok zor gerçekten de:KK50:

İnşallah hepiniz hamilesinizdir:) Ben ilk idrar testimi yaptığımda negatifti 1 gün sonra tekrar yaptım bu sefer pozitif:KK70: Yani idrar testi sonucu 1 günde değişebiliyor ümidinizi yitirmeyin. Bir iki gün sonra tekrar test yapabilirsiniz. Emin olmak istiyorsanız 1- 2 gün sonra kan tahlili yaptırın derim .

ben de 17 aralık yapdım ama negatif :KK52:dün olmam gerekirdi hala kırmızılar gelmdi :18:

Ben ovulasyon testi aldım one göre eşimle çalışma yaptık:KK70: Eşimle birlikte olduktan 12 - 13 gün sonra test yaptım negatifti ama umudumu yitirmedim 1 gün sonra öğleden sonu temizlik arasında dayanamadım bidaha yaptım anaaaa ikinci çizgi 5 dakika sonra tıp merkezinde kan verirken buldum kendimi:) Benim adetime 3 gün kadar vardı sanırım...

cnm snne zaman yaptın testi poziitf gördünde

Bu arada geç yumurtlama falanda oluyor bende de geç yumurtlama olsaydı gebeliğimi adet günümde falan ancak öğrenebilirdim. O yüzden arada 2- 3 gün fark olabilir. Ben 3 gün kala öğrendim, bi başkası 5 gün kala, diğeri tam adet gününde 2. çizgiyi görebilir. o hiç belli olmuyor.

X