Ay inşallah hadi bakalımMide bulantım var kaşık we belimağrıyo bide iştahım çok açıldı durmdan bişelr yiyesim qeliyo qece uyanıp yemek yiyorum resmen bide çok duyqusallaştım herşye aqlıyorum alınıyorum bunlr war Buda belirti mi bilmiyorm canım benim inş dediqin qibi olur
Maalesef ki yine olmadı canım buqnde qittim doktorum yumurtalamak için letrol diye bi ilaç werdi 5 qün iç 10 qün sonra qeri qel dediAy inşallah hadi bakalım
Ay inşallah hadi bakalım
Hayırlısı olsun canım, çalışmalara devam, şimdi sıra bu aydaMaalesef ki yine olmadı canım buqnde qittim doktorum yumurtalamak için letrol diye bi ilaç werdi 5 qün iç 10 qün sonra qeri qel dedi
Aynen canımHayırlısı olsun canım, çalışmalara devam, şimdi sıra bu ayda
Canım hamileyim daha yeni acilden qelsim buqn kaset test yaptm silik çizqi çıktı merak işte acabalara düştüm qittim qebesin dedi doktor yere qöre sığamıyorum şuan paylaşmak istedim heyecanımı Allah isteyenlerin kucağını dolduran inş aminEvet çıkar büyük ihtimal, ben adete 4 gün kala kaset testte pozitif görmüştüm, belli oluyor yani
Kacti canım değerin hayırlı olsun ama 29 çatlatma oldum demiştin hemen belli oluyor.u gebelikCanım hamileyim daha yeni acilden qelsim buqn kaset test yaptm silik çizqi çıktı merak işte acabalara düştüm qittim qebesin dedi doktor yere qöre sığamıyorum şuan paylaşmak istedim heyecanımı Allah isteyenlerin kucağını dolduran inş amin
Ewet canım 22.12 çıktı sonuç erken qebelik olark qösteriyo kaset teste inanmadm kan testi werdim ordada doktor pozitif erken qebelik dedi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi yüksek dediKacti canım değerin hayırlı olsun ama 29 çatlatma oldum demiştin hemen belli oluyor.u gebelik
Rabbim sağlıkla evladinizı kucağınıza almayi nasip etsin.Ewet canım 22.12 çıktı sonuç erken qebelik olark qösteriyo kaset teste inanmadm kan testi werdim ordada doktor pozitif erken qebelik dedi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi yüksek dedi
Canim kaset testinin fotosu varmiEwet canım 22.12 çıktı sonuç erken qebelik olark qösteriyo kaset teste inanmadm kan testi werdim ordada doktor pozitif erken qebelik dedi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi yüksek dedi
Yaaa gözün aydınCanım hamileyim daha yeni acilden qelsim buqn kaset test yaptm silik çizqi çıktı merak işte acabalara düştüm qittim qebesin dedi doktor yere qöre sığamıyorum şuan paylaşmak istedim heyecanımı Allah isteyenlerin kucağını dolduran inş amin
Rabbim sağlıkla evladinizı kucağınıza almayi nasip etsin.yumurtlama ile beraber belirtiler başlayıp devam mı etti.? Ve göğüs hassasiyeti var mıydı. Özellikle regl yaklastikca.
Yok canım sadce belim we kasıklarım aqrıyo sanki adet olcakmış qibi bi aqrı ama oda sürekli deqil bi qeçiyo qeri başlıyo kramplar qiriyo aradaRabbim sağlıkla evladinizı kucağınıza almayi nasip etsin.yumurtlama ile beraber belirtiler başlayıp devam mı etti.? Ve göğüs hassasiyeti var mıydı. Özellikle regl yaklastikca.
Tşk ederm canım Allah isteyenlere de werir inşYaaa gözün aydıninşallah sağlıcakla kucağına alırsın, çok sevindim senin adına
Canim kaset testinin fotosu varmi
Merhaba bayanolmuş yazalı umarım görürsünüz öncelikle benim sağlıkla gelsin inşallahMaalesef ki yine olmadı canım buqnde qittim doktorum yumurtalamak için letrol diye bi ilaç werdi 5 qün iç 10 qün sonra qeri qel dedi
Yok canım hamileyim sanmıştm testte pozitif çıktı ama kimyasal qebelikmiş iqne wurulmuştm iqnenin sonucu öyle çıkartmış şimdide eşim spermioqram testi werdi deqerim bazılrı sınırda çıkmış o yüzden aşılamaya qeçecem bu qittiqmde aşılama yapılckmış doktorum öyle söyledi oda olmazsa tüp bebek denildiMerhaba bayanolmuş yazalı umarım görürsünüz öncelikle benim sağlıkla gelsin inşallahbugün doktor letrol yazdı ve 4 gün sonra gelmemi istedi süreç nasıl oldu acaba letrol ile mi hamile kaldınız merak ediyprjm
Anladım Allah on hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah bende bugün başladım amh ve sperm testi herşey normal ama 3 senedir olmuyor yenice tedaviye başladım inşallah hayırlı haberler alırım bendeYok canım hamileyim sanmıştm testte pozitif çıktı ama kimyasal qebelikmiş iqne wurulmuştm iqnenin sonucu öyle çıkartmış şimdide eşim spermioqram testi werdi deqerim bazılrı sınırda çıkmış o yüzden aşılamaya qeçecem bu qittiqmde aşılama yapılckmış doktorum öyle söyledi oda olmazsa tüp bebek denildi
Anladım Allah on hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah bende bugün başladım amh ve sperm testi herşey normal ama 3 senedir olmuyor yenice tedaviye başladım inşallah hayırlı haberler alırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?