• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim

Mide bulantım var kaşık we belimağrıyo bide iştahım çok açıldı durmdan bişelr yiyesim qeliyo qece uyanıp yemek yiyorum resmen bide çok duyqusallaştım herşye aqlıyorum alınıyorum bunlr war Buda belirti mi bilmiyorm canım benim inş dediqin qibi olur ❤️🤲
Ay inşallah hadi bakalım 🥰🥰🥰

Evet çıkar büyük ihtimal, ben adete 4 gün kala kaset testte pozitif görmüştüm, belli oluyor yani 🥰
Canım hamileyim daha yeni acilden qelsim buqn kaset test yaptm silik çizqi çıktı merak işte acabalara düştüm qittim qebesin dedi doktor yere qöre sığamıyorum şuan paylaşmak istedim heyecanımı Allah isteyenlerin kucağını dolduran inş amin 🤲

Canım hamileyim daha yeni acilden qelsim buqn kaset test yaptm silik çizqi çıktı merak işte acabalara düştüm qittim qebesin dedi doktor yere qöre sığamıyorum şuan paylaşmak istedim heyecanımı Allah isteyenlerin kucağını dolduran inş amin 🤲
Kacti canım değerin hayırlı olsun ama 29 çatlatma oldum demiştin hemen belli oluyor.u gebelik

Kacti canım değerin hayırlı olsun ama 29 çatlatma oldum demiştin hemen belli oluyor.u gebelik
Ewet canım 22.12 çıktı sonuç erken qebelik olark qösteriyo kaset teste inanmadm kan testi werdim ordada doktor pozitif erken qebelik dedi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi yüksek dedi

Ewet canım 22.12 çıktı sonuç erken qebelik olark qösteriyo kaset teste inanmadm kan testi werdim ordada doktor pozitif erken qebelik dedi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi yüksek dedi
Rabbim sağlıkla evladinizı kucağınıza almayi nasip etsin.🧡 yumurtlama ile beraber belirtiler başlayıp devam mı etti.? Ve göğüs hassasiyeti var mıydı. Özellikle regl yaklastikca.

Yaaa gözün aydın 🥰🥰🥰 inşallah sağlıcakla kucağına alırsın, çok sevindim senin adına

Rabbim sağlıkla evladinizı kucağınıza almayi nasip etsin.🧡 yumurtlama ile beraber belirtiler başlayıp devam mı etti.? Ve göğüs hassasiyeti var mıydı. Özellikle regl yaklastikca.
Yok canım sadce belim we kasıklarım aqrıyo sanki adet olcakmış qibi bi aqrı ama oda sürekli deqil bi qeçiyo qeri başlıyo kramplar qiriyo arada

Eklentiler

• 898AC03E-998B-451A-86BC-77A7E8C43C8F.jpeg
    898AC03E-998B-451A-86BC-77A7E8C43C8F.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 34
Maalesef ki yine olmadı canım buqnde qittim doktorum yumurtalamak için letrol diye bi ilaç werdi 5 qün iç 10 qün sonra qeri qel dedi
Merhaba bayanolmuş yazalı umarım görürsünüz öncelikle benim sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 bugün doktor letrol yazdı ve 4 gün sonra gelmemi istedi süreç nasıl oldu acaba letrol ile mi hamile kaldınız merak ediyprjm

Merhaba bayanolmuş yazalı umarım görürsünüz öncelikle benim sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 bugün doktor letrol yazdı ve 4 gün sonra gelmemi istedi süreç nasıl oldu acaba letrol ile mi hamile kaldınız merak ediyprjm
Yok canım hamileyim sanmıştm testte pozitif çıktı ama kimyasal qebelikmiş iqne wurulmuştm iqnenin sonucu öyle çıkartmış şimdide eşim spermioqram testi werdi deqerim bazılrı sınırda çıkmış o yüzden aşılamaya qeçecem bu qittiqmde aşılama yapılckmış doktorum öyle söyledi oda olmazsa tüp bebek denildi

Yok canım hamileyim sanmıştm testte pozitif çıktı ama kimyasal qebelikmiş iqne wurulmuştm iqnenin sonucu öyle çıkartmış şimdide eşim spermioqram testi werdi deqerim bazılrı sınırda çıkmış o yüzden aşılamaya qeçecem bu qittiqmde aşılama yapılckmış doktorum öyle söyledi oda olmazsa tüp bebek denildi
Anladım Allah on hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah bende bugün başladım amh ve sperm testi herşey normal ama 3 senedir olmuyor yenice tedaviye başladım inşallah hayırlı haberler alırım bende 🤲🏻🤲🏻

İnş canım benim Allah qönlümüze qöre wersin kucaklarımızı doldursun inş haber et bana sürecin nasıl qittini

Back