Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebe miyim
- Konu Sahibi gulalaks
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adetiniz duzensizse gec dollenmeden kaynakli pozitif cikamayabiliyomua ama duzenliyse supheniz varsa bi test yapın :)) Benimde yarin adet gunum bende bu ay umutluyum insallah vardirMrb arkadaşlar 10 qünden fazla kasık ve bel ağrım var gebelik belirtisi olabilir mi birde 2 qün kaldı adetime test yapsam sonuç belli olur mu bana Bilqi werir misiniz
Idrar tesriniz varsa sabah ilk idrarinizla deneyinMrb arkadaşlar 10 qünden fazla kasık ve bel ağrım var gebelik belirtisi olabilir mi birde 2 qün kaldı adetime test yapsam sonuç belli olur mu bana Bilqi werir misiniz
- 28 Mart 2023
- 220
- 70
- 18
- 33
Evet çıkar büyük ihtimal, ben adete 4 gün kala kaset testte pozitif görmüştüm, belli oluyor yaniMrb arkadaşlar 10 qünden fazla kasık ve bel ağrım var gebelik belirtisi olabilir mi birde 2 qün kaldı adetime test yapsam sonuç belli olur mu bana Bilqi werir misiniz
İnş canım hayrlısıyla qelsin artık benciller bende umutluym bu ay ama bakalm testi defalarca demiyorm çıkmıyo üzülüyorm diye bu ay almadımAdetiniz duzensizse gec dollenmeden kaynakli pozitif cikamayabiliyomua ama duzenliyse supheniz varsa bi test yapın :)) Benimde yarin adet gunum bende bu ay umutluyum insallah vardir
İnş benimde olurEvet çıkar büyük ihtimal, ben adete 4 gün kala kaset testte pozitif görmüştüm, belli oluyor yani
İnş canım bende qörürümEvet çıkar büyük ihtimal, ben adete 4 gün kala kaset testte pozitif görmüştüm, belli oluyor yani
- 28 Mart 2023
- 220
- 70
- 18
- 33
Görürsün canım, sabah ilk idrarla yap, o zaman daha iyi sonuç veriyorİnş canım bende qörürüm
Yaptım ama negatif yine bi hüsran we benim ilk bitane kızım war bu ikinci ewliliqim neden olmuyo kaç aydır deniyorum olmuyo acaba eşimde mi skıntı war diye düşünmeye başldımGörürsün canım, sabah ilk idrarla yap, o zaman daha iyi sonuç veriyor
- 28 Mart 2023
- 220
- 70
- 18
- 33
Dur canım, üzülme belki erkendir. Ne kadar zamandır çocuk istiyorsunuz, 6 aya kadar normal aslındaYaptım ama negatif yine bi hüsran we benim ilk bitane kızım war bu ikinci ewliliqim neden olmuyo kaç aydır deniyorum olmuyo acaba eşimde mi skıntı war diye düşünmeye başldım
6 ay mı ha TM o zman 3 aydır deniyoruz bakalm Allah büyükDur canım, üzülme belki erkendir. Ne kadar zamandır çocuk istiyorsunuz, 6 aya kadar normal aslında
İnş hayırlısyla qelsin diye bekliyorumAdete 1 gun kala negatif 1 gun gecikmeyle pozitifi gordum ben. Adet gecikmenizi bekleyin gec dollenme olabilr.
- 28 Mart 2023
- 220
- 70
- 18
- 33
Daha çok yeni, stres yapma, içini rahat tut canım benim, eğer belli bir süre daha hamile kalamazsan eşinle birlikte kontrole gidin, ayrıca gebelik testi bazen adet gecikmesine kadar negatif gösterebilir, geç döllenme olabiliyor, inşallah en kısa zamanda isteğin gerçek olur6 ay mı ha TM o zman 3 aydır deniyoruz bakalm Allah büyük
Daha çok yeni, stres yapma, içini rahat tut canım benim, eğer belli bir süre daha hamile kalamazsan eşinle birlikte kontrole gidin, ayrıca gebelik testi bazen adet gecikmesine kadar negatif gösterebilir, geç döllenme olabiliyor, inşallah en kısa zamanda isteğin gerçek olur
Eki Görüntüle 3286725 Sabah tek çizdiydi şimdi bitane daha yaptm böyle oldu canım inş eşim çok istediqi için benide strese sokuyo resmen
- 28 Mart 2023
- 220
- 70
- 18
- 33
Bu test bozuk sanırım, çizgi dağılmış ama benim kafam karıştı ya, keşke birtane daha test yapsan, orada dağılma var ama neyin dağılması, C çizgisi net evet ama T kısmında çizgi olmasa bu dağılan şey ne ?
Bende anlamdım canım kafam Allah bullak oldu köyde oturuyorm o yüzden test de alamıyorum ama 16 sında hastaneye qitcm bakalm ultrasonda belli olur artk hayrlısı diyelim hayrlısı olsn inş dua edin benim için iyi sonuçla qelimBu test bozuk sanırım, çizgi dağılmış ama benim kafam karıştı ya, keşke birtane daha test yapsan, orada dağılma var ama neyin dağılması, C çizgisi net evet ama T kısmında çizgi olmasa bu dağılan şey ne ?
- 28 Mart 2023
- 220
- 70
- 18
- 33
Dualarım seninle canım, inşallah minik bir can vardır şu an içinde belirtin var mı gebeliğe dair ?Bende anlamdım canım kafam Allah bullak oldu köyde oturuyorm o yüzden test de alamıyorum ama 16 sında hastaneye qitcm bakalm ultrasonda belli olur artk hayrlısı diyelim hayrlısı olsn inş dua edin benim için iyi sonuçla qelim
Mide bulantım var kaşık we belimağrıyo bide iştahım çok açıldı durmdan bişelr yiyesim qeliyo qece uyanıp yemek yiyorum resmen bide çok duyqusallaştım herşye aqlıyorum alınıyorum bunlr war Buda belirti mi bilmiyorm canım benim inş dediqin qibi olurDualarım seninle canım, inşallah minik bir can vardır şu an içinde belirtin var mı gebeliğe dair ?