• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim

gulalaks

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
39
12
8
30
Mrb arkadaşlar 10 qünden fazla kasık ve bel ağrım var gebelik belirtisi olabilir mi birde 2 qün kaldı adetime test yapsam sonuç belli olur mu bana Bilqi werir misiniz

Mrb arkadaşlar 10 qünden fazla kasık ve bel ağrım var gebelik belirtisi olabilir mi birde 2 qün kaldı adetime test yapsam sonuç belli olur mu bana Bilqi werir misiniz
Adetiniz duzensizse gec dollenmeden kaynakli pozitif cikamayabiliyomua ama duzenliyse supheniz varsa bi test yapın :)) Benimde yarin adet gunum bende bu ay umutluyum insallah vardir🙏🏻

Evet çıkar büyük ihtimal, ben adete 4 gün kala kaset testte pozitif görmüştüm, belli oluyor yani 🥰

Adetiniz duzensizse gec dollenmeden kaynakli pozitif cikamayabiliyomua ama duzenliyse supheniz varsa bi test yapın :)) Benimde yarin adet gunum bende bu ay umutluyum insallah vardir🙏🏻
İnş canım hayrlısıyla qelsin artık benciller bende umutluym bu ay ama bakalm testi defalarca demiyorm çıkmıyo üzülüyorm diye bu ay almadım

Görürsün canım, sabah ilk idrarla yap, o zaman daha iyi sonuç veriyor
Yaptım ama negatif yine bi hüsran 🥹 we benim ilk bitane kızım war bu ikinci ewliliqim neden olmuyo kaç aydır deniyorum olmuyo acaba eşimde mi skıntı war diye düşünmeye başldım

Yaptım ama negatif yine bi hüsran 🥹 we benim ilk bitane kızım war bu ikinci ewliliqim neden olmuyo kaç aydır deniyorum olmuyo acaba eşimde mi skıntı war diye düşünmeye başldım
Dur canım, üzülme belki erkendir. Ne kadar zamandır çocuk istiyorsunuz, 6 aya kadar normal aslında

Adete 1 gun kala negatif 1 gun gecikmeyle pozitifi gordum ben. Adet gecikmenizi bekleyin gec dollenme olabilr.

6 ay mı ha TM o zman 3 aydır deniyoruz bakalm Allah büyük
Daha çok yeni, stres yapma, içini rahat tut canım benim, eğer belli bir süre daha hamile kalamazsan eşinle birlikte kontrole gidin, ayrıca gebelik testi bazen adet gecikmesine kadar negatif gösterebilir, geç döllenme olabiliyor, inşallah en kısa zamanda isteğin gerçek olur 🌸

Daha çok yeni, stres yapma, içini rahat tut canım benim, eğer belli bir süre daha hamile kalamazsan eşinle birlikte kontrole gidin, ayrıca gebelik testi bazen adet gecikmesine kadar negatif gösterebilir, geç döllenme olabiliyor, inşallah en kısa zamanda isteğin gerçek olur 🌸
448E4DFB-A2EA-4033-B599-B42CF124C73E.jpeg

Bu test bozuk sanırım, çizgi dağılmış ama benim kafam karıştı ya, keşke birtane daha test yapsan, orada dağılma var ama neyin dağılması, C çizgisi net evet ama T kısmında çizgi olmasa bu dağılan şey ne ? 🤔
Bende anlamdım canım kafam Allah bullak oldu köyde oturuyorm o yüzden test de alamıyorum ama 16 sında hastaneye qitcm bakalm ultrasonda belli olur artk hayrlısı diyelim hayrlısı olsn inş dua edin benim için iyi sonuçla qelim

Bende anlamdım canım kafam Allah bullak oldu köyde oturuyorm o yüzden test de alamıyorum ama 16 sında hastaneye qitcm bakalm ultrasonda belli olur artk hayrlısı diyelim hayrlısı olsn inş dua edin benim için iyi sonuçla qelim
Dualarım seninle canım, inşallah minik bir can vardır şu an içinde 🥰🥰 belirtin var mı gebeliğe dair ?

Dualarım seninle canım, inşallah minik bir can vardır şu an içinde 🥰🥰 belirtin var mı gebeliğe dair ?
Mide bulantım var kaşık we belimağrıyo bide iştahım çok açıldı durmdan bişelr yiyesim qeliyo qece uyanıp yemek yiyorum resmen bide çok duyqusallaştım herşye aqlıyorum alınıyorum bunlr war Buda belirti mi bilmiyorm canım benim inş dediqin qibi olur ❤️🤲

Back