Yok yok verdi tarlusal verdi ama korkuyorum tarlusal adet düzenliği yapıyor muGebelik yok ama doktor neden adet söktürücü vermedi
Kist filan oluştuysa tarlusal bittikten sonra adet olursun.Yok yok verdi tarlusal verdi ama korkuyorum tarlusal adet düzenliği yapıyor mu
25 gün sonra kanda negatif çıktı diyorsun yoktur gebelik . Birde kist oluştuğu için adetin sökülemiyor olabilirKesin yoktur dimi ya geç döllenme olmamıştır 2.5 cm kistim varmış sol tarafta bir de prolaktinim yüksek benimhipofiz bezimde adenom var acaba diyorum şuan belli mi etmiyor ama baya da oldu ilişkinin üstünden nişanlım da ben kendimi biliyorum imkansız diyo
Teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten25 gün sonra kanda negatif çıktı diyorsun yoktur gebelik . Birde kist oluştuğu için adetin sökülemiyor olabilir
Sağlam kalayladın ama içimi rahatlattın bu da bana ders olsun teşekkür ederimMadem korkuyorsunuz niye korunmasiz iliskiler yasiyorsunuz iste bunu anlamiyorum. Hersey negatif gelmis bosuna panik yapmayin.
Geri çekilme korunma yöntemi değil ama bir daha güvenme derimTeşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten
HaklısınGeri çekilme korunma yöntemi değil ama bir daha güvenme derim