Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var çizgi testi tekrarla oda böyle çıkarsa kesinleşir hayırlı olsunArkadaşlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok hafif bir şekilde görünüyr.Bugün ovülasyondan sonraki 14.günüm . Lütfen bi bakar mısınız? Acaba gebelik var mi çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 2620009
Bence var gibiArkadaşlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok hafif bir şekilde görünüyr.Bugün ovülasyondan sonraki 14.günüm . Lütfen bi bakar mısınız? Acaba gebelik var mi çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 2620009
bence de var hayırlı olsunArkadaşlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok hafif bir şekilde görünüyr.Bugün ovülasyondan sonraki 14.günüm . Lütfen bi bakar mısınız? Acaba gebelik var mi çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 2620009
Merhaba canım attığın resimde bişey görünmüyr belki fotoğraftan kaynaklanıyrdr . Ben çok anlamadım . Ama inşallah vardr canımMerhaba kizlar ben adetim 7sjndeydi 9oldum ama kahverengi oldum 3gun surdu az önce test yaptım çok dikkatli bakınca görünüyor gibi ama kasik batmanlarım çok fazla var anlamadim birde siz bakarmısınız ben bakınca görüyorum ama anlamadım bir hafta önce kan testim 2.00 çıkmıştı
Ya belirtilerim var ama dikkatli bakınca görüyorum ben çizgiyi geçen hafta kan vermiştim 200 çıkmıştı anlamadım bende kahverengi akintilarimvardı 3gun surdu normalde adet olursam böyle olmuyordu bende anlamadım nedir bu simdiMerhaba canım attığın resimde bişey görünmüyr belki fotoğraftan kaynaklanıyrdr . Ben çok anlamadım . Ama inşallah vardr canım
Bence hamilesinizArkadaşlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi çok hafif bir şekilde görünüyr.Bugün ovülasyondan sonraki 14.günüm . Lütfen bi bakar mısınız? Acaba gebelik var mi çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 2620009
Bence tekrar kan testi yap varsa zaten belli olur . Yoksa da adetlerin düzensizleşmiştirYa belirtilerim var ama dikkatli bakınca görüyorum ben çizgiyi geçen hafta kan vermiştim 200 çıkmıştı anlamadım bende kahverengi akintilarimvardı 3gun surdu normalde adet olursam böyle olmuyordu bende anlamadım nedir bu simdi
Geçirdiğin yerlesme kanaması olsaydı çok net çıkardı.Merhaba kizlar ben adetim 7sjndeydi 9oldum ama kahverengi oldum 3gun surdu az önce test yaptım çok dikkatli bakınca görünüyor gibi ama kasik batmanlarım çok fazla var anlamadim birde siz bakarmısınız ben bakınca görüyorum ama anlamadım bir hafta önce kan testim 2.00 çıkmıştı
ben göremedim ama belki fotodan belli olmuyodurMerhaba kizlar ben adetim 7sjndeydi 9oldum ama kahverengi oldum 3gun surdu az önce test yaptım çok dikkatli bakınca görünüyor gibi ama kasik batmanlarım çok fazla var anlamadim birde siz bakarmısınız ben bakınca görüyorum ama anlamadım bir hafta önce kan testim 2.00 çıkmıştı
Canım kesinlikle kan testi yaptır bu testler güvenilir değil bende iki kez gebe olmadığım halde silik çizgi çıktı ve bir gün arayla yapmıştım ümitlenmiştimYaa inşallah dediğiniz gibidirhayal kırıklığına uğramktan çok korkuyrm . Yarın sabah yine test yapayım eğer çizgi koyulaşırsa kan testi yaparım .
Aynen öyleymiş sabahleyin baya ümitlenmiştim ama kan testi yapmayana kadar sevinmicem. Ama virüsten dolayı hastaneye de gitmek istemiyrm en iyisi adetin üstünden bir hafta geçsin öyle gideyim kan testineCanım kesinlikle kan testi yaptır bu testler güvenilir değil bende iki kez gebe olmadığım halde silik çizgi çıktı ve bir gün arayla yapmıştım ümitlenmiştim![]()