• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Kızlar predictor Early aldım adetim 6gün var ışığa tutunca ikinci çizgi sanki görünüyor sizce hamile olabilirmiyim?

15039056802811448493434.jpg

Canim belki vardir ama ben de göremedim Ben de senin gibi ışığa tuttum flash tuttum heh golge var dedim hatta foruma yukledim golge var dedi arkadaslar ama adet oldum Bu test bir de daha guvenilir olsa cikardi doye düşünüyorum ama üzülme lutfen

Canim belki vardir ama ben de göremedim Ben de senin gibi ışığa tuttum flash tuttum heh golge var dedim hatta foruma yukledim golge var dedi arkadaslar ama adet oldum Bu test bir de daha guvenilir olsa cikardi doye düşünüyorum ama üzülme lutfen
Canm senemi predictor yapmıştın

Canm senemi predictor yapmıştın
Normal yapmistim ama bir onceki ay erken olanlardan yapmistim senin yaptigin tutulan bir test bir kac hafta once forumdan bir arkadasim da o testle öğrendi hatta ikizleri olcak insallah. Ha gec döllenme diye bir sey var kana gecmemis de olabilir

Normal yapmistim ama bir onceki ay erken olanlardan yapmistim senin yaptigin tutulan bir test bir kac hafta once forumdan bir arkadasim da o testle öğrendi hatta ikizleri olcak insallah. Ha gec döllenme diye bir sey var kana gecmemis de olabilir
Flaşı arkasından tutunca baya belirgin bir şekilde gölge çıkıyor. Kafam karıştı şimdi

Pozitifse bir test ışığa tutmaya da gerek yok pembelik hemen dikkat çeker.Pembelik varsa pozitiftir

Back