- 7 Mart 2025
- 12
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi ildenizece
-
Daha çok küçük bebek sarsa zarar vermez bence. Farklı testlerde de silik çıkması olumlu bir şey. Beklenen adet tarihin neydi?Merhaba güzel kızlarım,
Ben gebe miyim emin olamadım bu erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkarıyor mu? Reglime 6 gün kala predictor marka test yapmıştım, reglden 6 gun oncesine kadar tespit edebiliyormuş, öylesine denemek için yapmıştım negatif bekliyordum ama 2-3 dk içinde çok zor görülen aşırı silik bir çizgi çıkardı çok şaşırdım. Sonra içime bi kurt düştü acaba mı dedim iki gün sonra sahura kalktığımda softec marka bi test vardı onu yaptım baya koyulasmıştı çizgi onun görüntüsü aşağıda var. Ondan iki gun sonra yani dün gece de novacheck diye bi marka vardı onu yine sahura kalktigimda yaptim ama bu sefer önceki gibi hemen bişey çıkmadı sanki öncekiyle aynı gibiydi ama 6-7 dk da çıkardı. 1 haftadır çok felaket bel ağrısı yaşıyorum bir de tuvalete koşuyorum anlık karın ağrısıyla regl oldum diye ama bişey yok napim bi de oruç tutuyorum, bebek varsa zararı var mıdır? Sat tan itibaren 4+4 haftalik hesapliyorum varsa. Akıl verin bacınıza ya
Ben oğluma hamileyken de böyle çıkmıştı kan vermiştim beta 112 olmuştu. Ablamda erken gebelik olarak bu testten yaptı prodictor marka onda silik bile çıkmadı ama yine de kan verdi beta sınırda 6 olarak çıktı iki güne bit yeniliyor şimdi 6 dan sonra önce 30 oldu bugün de 80 di. Bence var gibi duruyor sizde bi kan verinMerhaba güzel kızlarım,
Ben gebe miyim emin olamadım bu erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkarıyor mu? Reglime 6 gün kala predictor marka test yapmıştım, reglden 6 gun oncesine kadar tespit edebiliyormuş, öylesine denemek için yapmıştım negatif bekliyordum ama 2-3 dk içinde çok zor görülen aşırı silik bir çizgi çıkardı çok şaşırdım. Sonra içime bi kurt düştü acaba mı dedim iki gün sonra sahura kalktığımda softec marka bi test vardı onu yaptım baya koyulasmıştı çizgi onun görüntüsü aşağıda var. Ondan iki gun sonra yani dün gece de novacheck diye bi marka vardı onu yine sahura kalktigimda yaptim ama bu sefer önceki gibi hemen bişey çıkmadı sanki öncekiyle aynı gibiydi ama 6-7 dk da çıkardı. 1 haftadır çok felaket bel ağrısı yaşıyorum bir de tuvalete koşuyorum anlık karın ağrısıyla regl oldum diye ama bişey yok napim bi de oruç tutuyorum, bebek varsa zararı var mıdır? Sat tan itibaren 4+4 haftalik hesapliyorum varsa. Akıl verin bacınıza ya
Başka bir markayla tekrar yapın emin olun şüpheniz varsa da kan verin bence :)Merhaba güzel kızlarım,
Dündü yani 6 martDaha çok küçük bebek sarsa zarar vermez bence. Farklı testlerde de silik çıkması olumlu bir şey. Beklenen adet tarihin neydi?
Kan vermek icin kac gün beklediniz ne zaman gitmem gerekir hicbisey bilmiyorum bu konuda nasip olursa ilk gebeliğim olacakBen oğluma hamileyken de böyle çıkmıştı kan vermiştim beta 112 olmuştu. Ablamda erken gebelik olarak bu testten yaptı prodictor marka onda silik bile çıkmadı ama yine de kan verdi beta sınırda 6 olarak çıktı iki güne bit yeniliyor şimdi 6 dan sonra önce 30 oldu bugün de 80 di. Bence var gibi duruyor sizde bi kan verin
1 günlük gecikme yaşıyorsun yani. Testin varsa yarın da yap. Erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkartır ama 3 marka da çıkartmaz gibime geliyor. Yarın da yaparsan daha belirgin çıkması lazımDündü yani 6 mart
Kan vermek icin kac gün beklediniz ne zaman gitmem gerekir hicbisey bilmiyorum bu konuda nasip olursa ilk gebeliğim olacak
Bugün yeni testler alayim o zaman inşallah ya çok teşekkür ederimm1 günlük gecikme yaşıyorsun yani. Testin varsa yarın da yap. Erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkartır ama 3 marka da çıkartmaz gibime geliyor. Yarın da yaparsan daha belirgin çıkması lazıminşallah vardır.
Üç gün beklemeyeyim, testlerle oyalanmayayım dersen de kan ver canım. Kesin olan kan değeri sonuçta. Haftasonu da girmeden verebilirsin. Tercih senin...Bugün yeni testler alayim o zaman inşallah ya çok teşekkür ederimm
Ben çalışıyorum izin almam cok zor özelde acilde yapiyorlar mi testi akşam gitsem iftardan sonraTestim böyle silik çıktı sabah öğleye hemen gittim verdim aynı gün verdim yani beklemedim ve 112 çıktı daha sonra 352 olmuştu o şekilde yükseldi bence hemen verin si
Özel hastane acilde yapiyorlarsa gidecegim bu aksam o zaman yoksa da şu bel agirisina çözüm bulsunlarÜç gün beklemeyeyim, testlerle oyalanmayayım dersen de kan ver canım. Kesin olan kan değeri sonuçta. Haftasonu da girmeden verebilirsin. Tercih senin...
Amin Allah sizin evlatlarınızi da size bağışlasın insallahİnşallah vardır rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Özelde verme ihtimalin varsa o da olur canımÖzel hastane acilde yapiyorlarsa gidecegim bu aksam o zaman yoksa da şu bel agirisina çözüm bulsunlar
var gibi görünüyor tebriklerBen çalışıyorum izin almam cok zor özelde acilde yapiyorlar mi testi akşam gitsem iftardan sonra
İnşallah ya çok tesekkurlervar gibi görünüyor tebriklerözelde verin kan en geç 1.5 saate çıkıyor sonuç 48 saat sora aynı yerde tekrar kan verip artış değerini görürsünüz mutlaka
Devlette yapmıyorlar acilde ama özeli bilmiyorum siz bel ağrım var diyin günüm de geçti diyin baş dönmem çok var diyin o zaman yaparlar belkiBen çalışıyorum izin almam cok zor özelde acilde yapiyorlar mi testi akşam gitsem iftardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?