• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim acaba

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
134
36
48
Selam arkadaşlar normalde en son adetimi 19 Haziran'da olmuştum temmuzda daha olmadım yani son adetimden 44 gün geçti hala adet olmadım dünde doktora gittim ultrasondan baktı kese falan görünmüyor gebelik yok dedi kan testi yaptı negatif çıktı bir gün daha dur gene test yap dedi benim gibi olan var mı adet olmamam neden acaba sonradan gebelik olur mu yoksa pregeston 100 mg verecek adet söktürsun diye aklım karıştı yardımcı olun bilgisi olan var mı?

İlk defa mi bu kadar gecikti? Kist filan var mi?

Selam arkadaşlar normalde en son adetimi 19 Haziran'da olmuştum temmuzda daha olmadım yani son adetimden 44 gün geçti hala adet olmadım dünde doktora gittim ultrasondan baktı kese falan görünmüyor gebelik yok dedi kan testi yaptı negatif çıktı bir gün daha dur gene test yap dedi benim gibi olan var mı adet olmamam neden acaba sonradan gebelik olur mu yoksa pregeston 100 mg verecek adet söktürsun diye aklım karıştı yardımcı olun bilgisi olan var mı?

Bende de aynisi oldu 44 gun olamadim hatta doktor o kadar kalinlasma var ki gebelik testi istedi negatif tarlusal verdi ictim.adet oldum.

Evet maalesef negatif çıktı şimdi PROGESTAN a başladım ve lekelenmem oldu adet olacam sanırım

Hayırlısı olsun canım insallah bir dahaki aya gelir bebis :) genelde ilk defa gecikenler ikimci ayda hamile kalıyor rahim kendini bebege hazırlıyor derler

Kızlar yardım eder misiniz beta hcg nin sonucunu anlamadım ?
2017-08-08 15.08.36.png

Back