Gebe kalmış olabilir miyim?

1 haftaya yakın sürüyodu.adetim bitmesine rağmen karnımda şişlik var.iştahım kesildi.işAllah hepimiz için gönlümüzce olsun

kızlar benimde şüphelerim var hamile olup olmadığıma dair.biz 6 aydır evliyiz,aralık ayından bu yana bebek istiyoruz.geçtiğimiz aylarda düzenli olarak hesaplı kitaplı denemelerimizi yaptık fakat ben hamile kalamadım ve şubat ayının 15inde adet oldum en son.adetlerim 32 günde bir oluyo.geçen ay 30. günde geldi.bende şaşırdım.adetim bitti,1 hafta sonra pembe bi akıntı geldi.bende hayıt tohumlu bi macunla civanperçemi çayı içmeye başlamıştım aynı gün hamile kalmama yardımcı olur diye.ama baktımki içtikte akıntı gelmeye devam ediyo.eşiminde ısrarıyla içmekten vazgeçtim fakat akıntım 6 gün açık renk su gibi kanamayla devam etti.adet gibi değildi asla.ağrım sızım da hiç olmadı.doktor takibine başladım,ultrasonda anormal bişey çıkmadı.sadece kistlerim var ufak ufak bikaç tane.adetin 21. gününde progesteron hormonuna baktırmamı istedi benden.
bu arada bizim çalışmalarda sekteye uğradı tabii ara kanama gibi bişiy olunca.pogesteron hormonumda 0.20 çıkmış.doktor 'negatif' dedi yani yumurtalıklarım yumurta üretmiyomuş,folikül yokmuş.'istersen bi 3 gün sonra yine bakalım ama gerek yok,adet olunca 3. günü klomen kullanmaya başlayacaksın' dedi.
ben bu ay nasıl olsa önümüzdeki ay ilaç kullanıp denemelere başlıycam diye bebek konusunu kafama çok takmadım.ilişkilerimiz rahat oldu o yüzden,hesaplamadan,yumurtladımmı yumurtlamadımmı demeden.canımız ne zaman isterse o zaman oldu anlayacağınız.her ay ben beklemeden gelen adetim,bu ay 18 martta olması gerekirken olmadı.gıcıklık diilmi.
17 martta test yaptım yinede 10 dakika içinde 2. çizginin izini gördüm.hayale kapılmamak için ertesi sabah attım testi çöpe.18inde sabah yine test yaptım,10 dakikada 2. çizginin izi yine vardı.şu an test duruyo hatta atmadım.testin üzerinde eşimde görebilsin diye 2. çizginin önüne tükenmez kalemle işaret koymuştum.çizgi silikte olsa var.
belim ağrıyo kaç gündür.ayrıca yorgunluk,uyku,baş ağrısı çekiyorum günlerdir.bu sabah 11de zor uyandım her sabah 8 de kalkan ben.dünde 8 de kalktım,akşam üstü bi yattım eşim 6da 7de geldiğinde anca kalkabildim.canım gece gece yatmadan beyaz peynir istedi dün.ondan önceki gece simitle turşu.bazen sıcak basıyo,bazen ürperiyorum,kollarım diken diken oluyo.
kısacası delirmek üzereyim.
burda öyle yazılar okudumki doktorun asla olmaz dediği kişiler bile normal yolla hamile kalmış.
ben hem pkoluyum,hem progesteron 0,20 çıktı doktor yumurtan olmamış dedi.ben adet görmedim.kan testide yaptıramıyorum korkumdan.uff ya

damlaaa inşallah hamilesindir canımmmmmm ayyy bi tuhaf oldun sen anlatırken.bide sabah ateşini bi ölçsene 36.7 ve üstü çıkması lazım hamile olman için eğer düşük çıkarsa adet olacaksın demek ama inşallah düşük çıkmaz.bi dene yarın sabah yataktan çıkmadan ölç ateşini.ayyy çok sevindim allahım hayırlısını versin sağlıklı sıhatli bebişin gelsin bu ay inşallahhhhhh

nerdesin senn canım yaa??ben sana günler önceden mesaj attım özelden,gelmedi mi yoksa??hamile olan sensin cicimben diilim..ateş işi bana biraz hikaye geliyo,mesela sabah 7de ölç 36.4,sabah 9da tekrar ölç 36.7..eee??hangisi doğru.bu ay ben hergün ateş ölçmedim.dur yarın sabah senin için ölçeyim bari..tubişş kafayı yicem yemin ederim.bu hafta 4-5 tane test alıp hergün test mi yapsam acaba??sonundada kanda baktırırım.yok çıkmazsada farlutal kullanıcam mecburen.
hamişsin,çabuk dua et benim için çabuk çabukdamla da hamiş olsun da şu göbüşlerimizi tokuşturalım tez zamanda diyeartıkınnnn realde mi tokuştururuz burlarda bir kafede mi madoda mı yoksa ziya paşa bulvarında mı bilemiyciiimmm

aldım mesajını canım bu aralar çok giremiyorum işler yoğun kursa devam ediyorum bide mide bulantısı başladı hiç halim yok çok zor giriyorum nete.
canımmm inşallah hamilesindir.allahım damla inşallah hamiledir göbişinde mucizen vardır ya rabbim.
kız artık nere olursa farketmez damla tokuşturmak için heryer uygun bize canım.
ben de sana msn den bişiler yazdım baktın mı?çevrim dışıydın açınca iletilecek diye yazdım bakmadıysan bi bak canım tamam mı.
ateş de sabah 7 gibi yataktan çıkmadan ölçülen doğrudur ona göre ölç.
öpüyorum seni canımmm haberlerini bekliyorum.yaa uğraşma kitlerle git bi kan testi yaptır canım bence.

ne kursuna gidiyosun??insanın hayatında meşkaleleri olması güzel bişiy yaa,öyle deme.biz şimdi evliliğin ilk yılı diye yok yeni şehre alışma,yok evliliğe alışma kaldık evde bu sene.demek miden bulanıyo,ne güsellllbiraz psikolapatlık olucak ama,mide bulantısından ve kusmaktan nefret ederim aslında,midem çok hassastır,çabuk üşütürüm,ama sırf su bebek işi yüzünden midemin bulanacağı günü iple çekiyorum
yok canım bende bişey bu ayda,malesef,olamazdıda zaten.yumurtlamadım,2 defa kanama geçirdim,olsaydı hakikaten mucize olurdu.ben şimdi adetimi bekliyorum.1-2 gün daha bekleyecekmişim,sonrada olmazsa farlutalle halledicem adet işini.nisanda klomene başlıyorum.doktorumdan ısrarla çatlatma iğnesi istiycem.anlayacağın benim umutlarım yine önümüzdeki aya kaldı..

tezhip ve minyatür sanatı kursuna gidiyorum canım evet bi meşgale olsun diye başladım ama bi yandan iş bi yandan kurs bi yandan ev çocuk ve hamilelil dolu dolu geçiyor işte.canım inşallah hamile kalırsında ama miden bulanmaz benim ilkinde hiç bulanmadı çok şükür 9 ay süperdim gezdim tozdum karnım burnumda denize bile girdim.
sen emin misin hamiş olmadığından bak iyice emin olmadan sakın ilaç kullanma.
klomenle çok kişi hamiş kaldı canım benim en yakın arkadaşım burada kolmen kullandığı ilk ay hamile kaldı ve şimdi 1.5 yaşında dünyalar güzeli bir kızı var.darısı başına inşallah.
öpüyorum seni canım

arkadasım herkese göre deişio ama bu hamilelk belirtileri bende tek kasık batması oldu

doktorlar biliyosun çok bilimsel yaklaşıyolar olaylara ama benimde arkadaşımın kızı oldu,Allah tabiki böyle şeyler yaşatmasın da,o kadar çok mide bulantısından çektiki,hastaneye yattı bi keresinde,serum bağlamışlar.kız bebeği olucak olanlarda mide bulantısı daha çok oluyomuş sanırımmm
eminim hamile olmadığımdan kuzum yaa,bu sabahta test yaptım,bu sefer çizgi iz falan hiçbi şey yoktu.her adet döneminde olduğu gibi bikaç gündür vücudum inanılmaz şiş.bugün dışarı çıkacaktım,her zaman giydiğim kotum daracık oldu,çok sinirim bozuldu,düğmesi bile kapanmadı.benim adet olacağım zaman karnım balon gibi şişiyo,yani sanırsınki 3 aylık hamile karnı.göğüslerim şişti,ağırlaştı.tek problem var,bi türlü sökülemiyorum.şu kistlerin varya...geçti diyodum,kaç senedir düzenli adet görüyorum diyodum,yine başıma dert oldular.
klomenle dediğin gibi ilk aydan hamile olan çok var tatlım yaa,sorunumuz folikül oluşmaması zaten.klomende folikül oluşmasını sağladığı için,bide o yumurtalar çatlarsa gebelik oluşuyo işte.ben nisandan umutluyum bu açıdan.duaların için çok sağol,dualarını hep yanımda hissedicem canım
benim bu arada bu tempoda vakit buldukça dinlemene ve uyumana dikkat et olur mu??kızış sağlıkla büyüsün karnışında..

canım tabi sen daha iyi bilirsin vücudunu bekle bakalım ne zaman gelecek kırmızılar.inşallah bu ay klomenle güzel sonuçlar alırsın o zaman.
ben de dinlenmeye çalışıyorum artık ne kadar olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…