kızlar benimde şüphelerim var hamile olup olmadığıma dair.biz 6 aydır evliyiz,aralık ayından bu yana bebek istiyoruz.geçtiğimiz aylarda düzenli olarak hesaplı kitaplı denemelerimizi yaptık fakat ben hamile kalamadım ve şubat ayının 15inde adet oldum en son.adetlerim 32 günde bir oluyo.geçen ay 30. günde geldi.bende şaşırdım.adetim bitti,1 hafta sonra pembe bi akıntı geldi.bende hayıt tohumlu bi macunla civanperçemi çayı içmeye başlamıştım aynı gün hamile kalmama yardımcı olur diye.ama baktımki içtikte akıntı gelmeye devam ediyo.eşiminde ısrarıyla içmekten vazgeçtim fakat akıntım 6 gün açık renk su gibi kanamayla devam etti.adet gibi değildi asla.ağrım sızım da hiç olmadı.doktor takibine başladım,ultrasonda anormal bişey çıkmadı.sadece kistlerim var ufak ufak bikaç tane.adetin 21. gününde progesteron hormonuna baktırmamı istedi benden.
bu arada bizim çalışmalarda sekteye uğradı tabii ara kanama gibi bişiy olunca.pogesteron hormonumda 0.20 çıkmış.doktor 'negatif' dedi yani yumurtalıklarım yumurta üretmiyomuş,folikül yokmuş.'istersen bi 3 gün sonra yine bakalım ama gerek yok,adet olunca 3. günü klomen kullanmaya başlayacaksın' dedi.
ben bu ay nasıl olsa önümüzdeki ay ilaç kullanıp denemelere başlıycam diye bebek konusunu kafama çok takmadım.ilişkilerimiz rahat oldu o yüzden,hesaplamadan,yumurtladımmı yumurtlamadımmı demeden.canımız ne zaman isterse o zaman oldu anlayacağınız.her ay ben beklemeden gelen adetim,bu ay 18 martta olması gerekirken olmadı.gıcıklık diilmi.
17 martta test yaptım yinede 10 dakika içinde 2. çizginin izini gördüm.hayale kapılmamak için ertesi sabah attım testi çöpe.18inde sabah yine test yaptım,10 dakikada 2. çizginin izi yine vardı.şu an test duruyo hatta atmadım.testin üzerinde eşimde görebilsin diye 2. çizginin önüne tükenmez kalemle işaret koymuştum.çizgi silikte olsa var.
belim ağrıyo kaç gündür.ayrıca yorgunluk,uyku,baş ağrısı çekiyorum günlerdir.bu sabah 11de zor uyandım her sabah 8 de kalkan ben.dünde 8 de kalktım,akşam üstü bi yattım eşim 6da 7de geldiğinde anca kalkabildim.canım gece gece yatmadan beyaz peynir istedi dün.ondan önceki gece simitle turşu.bazen sıcak basıyo,bazen ürperiyorum,kollarım diken diken oluyo.
kısacası delirmek üzereyim.
burda öyle yazılar okudumki doktorun asla olmaz dediği kişiler bile normal yolla hamile kalmış.
ben hem pkoluyum,hem progesteron 0,20 çıktı doktor yumurtan olmamış dedi.ben adet görmedim.kan testide yaptıramıyorum korkumdan.uff ya