bısey sormk ıstıorum bnde gecen ay prımolut adlı ılacı kullandım nısanlımla surtnme yoluyla brbr oldk ilacı bıraktıgımda 4,5 gun sonra adet oldum fakat bu ay olmam gereken gunde olmadım gecıktı acaba ılactan kaynaklanan bı durummu yoksa hamılelık olasılıgı varmı
tesekkur ederım bı kac gundur aynı adet sancısı gıbı sancım oluyo ama daha regl olmadım hap kaynaklı olabılır mı acaba
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldı.4 yıllık evliyim ve eşimle bebiş istiyoruz artık.Yeni başladık.Size bir sorum olcak.Adetten sonra hamile kalma ihtimali varmıdır?normalde 26 bilemedin 27. gün aralıklarla adet olurdum.tam adetim geçikti dedim.29.gün adet oldum(( Hüsrana uğradım.adetim 3 gün sürdü.Birden kesildi.Adet olmadan önce mide bulantım vardı.Buaralar bile sabah kalktığımda midem bulanıyor.Sizce neden?Şimdiden teşekkür ederim.:44:
kzlar ultrasonda hamıle olup olmadıgın gozukur dımı adet gecıkmesı vardı farlutal adlı hap verdı bunu kullanınca mı adet goruluo yoksa hap bıttıkten bır hafta sonramı adet goruluo?
kzlar ultrasonda hamıle olup olmadıgın gozukur dımı adet gecıkmesı vardı farlutal adlı hap verdı bunu kullanınca mı adet goruluo yoksa hap bıttıkten bır hafta sonramı adet goruluo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?