Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmayı kolaylaştıran kayganlaştırıcı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ysmn12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
76
34
88
Ankara
sperm hücrelerine antioksidan desteği sağlayarak güçlendiren kayganlaştırıcı gördüm bi kaç yerde. kullanip faydasini gören varmi acaba?

sperm hücrelerine antioksidan desteği sağlayarak güçlendiren kayganlaştırıcı gördüm bi kaç yerde. kullanip faydasini gören varmi acaba?
Boyle seyleri doktor tavsiyesi olmadan kullanmayin bence. Pazarlama yalanlari olabilir.

Bahsettiğin ürünler Babystart ya da Prefert sanırım. Vajina pH değeri ile aynı değere sahip, 0 yan etkili bir ürün. Ben Babystart kullandım 2 ay ama vesile olmadı bana. Arada kayganlaştırıcı olarak kullanıyorum artık.

Gebelik düşünülüyorsa genelde kayganlaştırıcı önermiyorlar. Spermlerin hızını düşürdüğünü duymuştum. Ama normallerin aksine böyle antioksidan desteği falan sağlayan duymadım. Doktor kontrolünde olmalı, ona sormak en iyisi. Her şey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…