- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Merhaba kızlar hamile kalmak için kür veya çay öneriniz var mı? Hayıt otu çayı duydum denemek istiyorum ama emin değilim. Bir de hacamat yaptırmayı öneriyorlar. Fikriniz nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç biri. 2024 yılındayız lütfen işinin ehli bir infertilite doktoruna gidiniz.Merhaba kızlar hamile kalmak için kür veya çay öneriniz var mı? Hayıt otu çayı duydum denemek istiyorum ama emin değilim. Bir de hacamat yaptırmayı öneriyorlar. Fikriniz nedir
Sakin olun. Zaten 2 negatif tüp bebek denemem var. Biz de cahil değiliz, 2 yıldır sürekli kontrol oluyoruz. Hormonlarımızda vs sıkıntı yok. Tek sorun benim tüpümün birinde kalınlaşma oluyor hsg ile düzeliyor ama tekrarlıyor. Tüp bebeği tekrar deneyeceğiz 5-6 ay ara verdim. Bu süreçte doğal ne varsa uygulamak açısından sordum. Belden akıp fayda beklenmiyor zaten bunu yapan kişilerin de eğitimini almış birisi olması lazım. Çok fayda sağlıyor bazılarında. Kafadan belden akan kandan yumurtalığa hayır beklenmiyor, soruna göre bölgeye yapılıyor. hacamat peygamber efendimizin önerdiği bir şey. Evlat sahibi olmak için ne varsa denemeye çalışıyorsun işte.. Yaptıranlar varsa fikir almak açısından başlık açtım illa yapıcam dememiştimHiç biri. 2024 yılındayız lütfen işinin ehli bir infertilite doktoruna gidiniz.
Bildik bilmedik önerilerle bitkisel ürünler kullanıp hormonlarınızı lütfen alt üst etmeyin.
10 yıl bunları denemiş birisi olarak cevabım hiç biri. Sadece bu işte başarı sağlayabileceğiniz yol doktor tedavisi.
Mantıken sırtınızdan, kafa derinizden akacak kanın yumurta yada sperme ne gibi etkisi olabilir? Kullanacağınız bitkilerin sorununuzu bilmeden hormonlarınızı alt üst edeceğine garanti verebilirim.
Belki tüpleriniz tıkalı, rahim şekliniz ters, eşiniz azospermi ? Hacamat yada bitkisel kürler nasıl fayda sağlayabilir şu durumda?
Yukarıya yazdım canım tavsiyen için teşekkür ederimÖncelikle doktora gidip hormonlarınıza genel durumunuza ultrasonda rahim ve yumurtalıklarınıza baktırın. Kanda eksik vitamin mineral varsa onları tamamlayın. Folik asit, demir, d vitamini, b12 gibi. Çay kür falan zararlı olabilir karaciğer açısından. Her zaman bi parça korkmuşumdur. Hacamatı da yapan kişinin hijyene dikkat etmemesinden korkarım. Hepatit falan bile bulaşır yani kontaminasyon sterilizasyon vs dikkat eden biri olması gerek.
Asr-ı saadet dönemi biteli çok oldu .Hiç biri. 2024 yılındayız lütfen işinin ehli bir infertilite doktoruna gidiniz.
Bildik bilmedik önerilerle bitkisel ürünler kullanıp hormonlarınızı lütfen alt üst etmeyin.
10 yıl bunları denemiş birisi olarak cevabım hiç biri. Sadece bu işte başarı sağlayabileceğiniz yol doktor tedavisi.
Mantıken sırtınızdan, kafa derinizden akacak kanın yumurta yada sperme ne gibi etkisi olabilir? Kullanacağınız bitkilerin sorununuzu bilmeden hormonlarınızı alt üst edeceğine garanti verebilirim.
Belki tüpleriniz tıkalı, rahim şekliniz ters, eşiniz azospermi ? Hacamat yada bitkisel kürler nasıl fayda sağlayabilir şu durumda?
Merhaba kızlar hamile kalmak için kür veya çay öneriniz var mı? Hayıt otu çayı duydum denemek istiyorum ama emin değilim. Bir de hacamat yaptırmayı öneriyorlar. Fikriniz nedir
Bende hacamat yaptırdım ramazan bayramı arefesinde yaptırdım 1 gün sora eşimle birlikteliğimiz oldu umarım birşey olmazSizede merhaba bazılarımızın yolları daha uzun gibi ben daha önce yaptırdım bununla birlikte c life içerdim arkasına hamile kaldım düşükle sonuçlandı lakin etkisinin olacağını da düşünüyorum hamile kalmama. Hacamat illa çocuk amaçlı değil bir çok açıdan iyi olblyr yaptırmanın zararı yok faydası kısmını da kendiniz deneyimlemeniz lazım :) Daha yeni tekrar yaptırdım bakalım ne olur. Hamiş kalırsam yazarım buraya.Birşeyler yeme kısmına gelince ne yememeniz gereken kısmına dikkat ediniz yeterli bence. İlla yemek istiyorum derseniz yumurtayı kaliteli edecek şeyler tüketebilirsiniz.
Bende hacamat yaptırdım ramazan bayramı arefesinde yaptırdım 1 gün sora eşimle birlikteliğimiz oldu umarım birşey olmaz
Otu bilmem de hacamatın herşeye faydası var, (hamile kalmak için yapılmasını hiç duymadım)Merhaba kızlar hamile kalmak için kür veya çay öneriniz var mı? Hayıt otu çayı duydum denemek istiyorum ama emin değilim. Bir de hacamat yaptırmayı öneriyorlar. Fikriniz nedir