• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebe kalmaya korkuyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

paramedc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
105
30
18
mrb kızlar öncelikle ben hamile kalmaya korkuyorum çünkü 2 düşük yaptım ve en son ki gebeliğim 47 kromozom çıktı. dr ondan kalbinin durduğunu söyledi. bana sağlıklı bir gebeği bulana kadar hamile kalmam gerektiğini söyledi. eleyerek tüp bebek de olabilir dedi ama önermedi yaşım genç diye. çok korkuyorum iki kere kürtaj oldum ve artık kürtaj olmak istemiyorum sağlıklı olmak istiyorum:( ne yapmamı önerirsiniz

Geçmiş olsun. iki gebelikte de kromozom sorunu var mıydı?

Nasip kısmet canım o. 34 yaşımdayım, iki erken doğumum var, ben de korkuyorum ama elden bir şey gelmez. İstiyorsan denemeye devam etmelisin. Rabbimden hayırlısını isteyeceğiz...

mrb kızlar öncelikle ben hamile kalmaya korkuyorum çünkü 2 düşük yaptım ve en son ki gebeliğim 47 kromozom çıktı. dr ondan kalbinin durduğunu söyledi. bana sağlıklı bir gebeği bulana kadar hamile kalmam gerektiğini söyledi. eleyerek tüp bebek de olabilir dedi ama önermedi yaşım genç diye. çok korkuyorum iki kere kürtaj oldum ve artık kürtaj olmak istemiyorum sağlıklı olmak istiyorum:KK43: ne yapmamı önerirsiniz
Canim benim çok geçmiş olsun..Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende kalp atışı alınamadığı dan kürtaj oldum..Bir an önce tekrar istiyorum ama çok ta korkuyorum..Hatta şuan belki hamile bile olabilirim haftaya test yapıcam ama inan o korku yiyip bitirdi beni.Biraz.agrilarim var omzum belim boynum sırtım...Dış gebelik oluştu belki diye 2gundur kafayı yedim.
Senin 47kromozomlu olduğu nasıl.anlasildi kürtaj sonrası patolojide fln mı ?

Geçmiş olsun. iki gebelikte de kromozom sorunu var mıydı?

Nasip kısmet canım o. 34 yaşımdayım, iki erken doğumum var, ben de korkuyorum ama elden bir şey gelmez. İstiyorsan denemeye devam etmelisin. Rabbimden hayırlısını isteyeceğiz...
ilkini bilmiyorum ama ikincisinde vardı. korkuyorum ama denemek gerekiyor çünkü hiç çocuğum yok

Canim benim çok geçmiş olsun..Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende kalp atışı alınamadığı dan kürtaj oldum..Bir an önce tekrar istiyorum ama çok ta korkuyorum..Hatta şuan belki hamile bile olabilirim haftaya test yapıcam ama inan o korku yiyip bitirdi beni.Biraz.agrilarim var omzum belim boynum sırtım...Dış gebelik oluştu belki diye 2gundur kafayı yedim.
Senin 47kromozomlu olduğu nasıl.anlasildi kürtaj sonrası patolojide fln mı ?
patolojiye ayrı gönderildi ayrı yeten genetil test yaptırdık 500 tl ye ordan çıktı. çok geçmiş olsun bu arada

Back