• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmaya hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehra_Mehmet

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
15
3
6
35
Slm bende araniza yeni katildim hem estrofem kullaniyorum hem crinone jel kullaniyorum doktorum ilaclar bitince test yap dedi benim gibi olanın
ız varmı acaba bana yardım edin

Slm bende araniza yeni katildim hem estrofem kullaniyorum hem crinone jel kullaniyorum doktorum ilaclar bitince test yap dedi benim gibi olanın
Selam canım :) ben kullanmıyorum ama az çok ne olduklarını biliyorum inşallah rabbim meleğini en kısa zamanda verir hepimizin dualarimdasin :KK200:

Yardımcı olabilir mi bilmiyorum ama sperm kalitesine kadın üremesine iyi gelen yiyecekler var avokado ceviz yumurta kuşkonmaz gibi bı araştır istersen :KK200:

Çok teşekkür ederim suan aglıyorum duygulandım Allah razi olsun hepinizden
Canım benim ya ağlama hepimizden razı olsun inşallah neler yaşadın bilmiyorum evet çok sabır isteyen bir süreç ama kim bilir nasıl güzellikler olucak ki Rabbim böyle sabırla bekletiyor ümidini asla kaybetme kendinede iyi bak :KK200:

Canım benim ya ağlama hepimizden razı olsun inşallah neler yaşadın bilmiyorum evet çok sabır isteyen bir süreç ama kim bilir nasıl güzellikler olucak ki Rabbim böyle sabırla bekletiyor ümidini asla kaybetme kendinede iyi bak :KK200:
İnşallah canım bu ay sonu güzel haberler veririm hepimiz mutlu olalım inşallah

Back