Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum canım rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini duyalım.Arkadaşlar geçmiş dualara bakarken hamilelikle ilgili 41 ayetel kürsi ve 41 fatiha okutanları gördüm ben de yaklaşık bir senedir bebek istiyoruz eşimle sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım henüz şuan da adetliyim hamile 41 arkadaştan şu 3 aylar yüzü hürmetine 1er Ayetel kürsi ve 1er Fatiha okumalarını rica ediyorum ALLLAH(C.C) tüm isteyenler hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin amin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Okudum canım tez zamanda aslında hayırlı zamanda hayırlı evladin olsun insallah
keşke daha önceden yazsaydım tüm konulara ama yazmıştım fakat okuyan olmamıştı nasip şimdiye demek ki..okudum canım rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini duyalım.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...Bir er tane okudum Allah hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin inşallah
Amin canım amin cümlemize inşallahALLAH RAZI OLSUN CANIM...
HZ.MEVLAM sana da hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evlatlarınızın öyle olmasını nasip etsin sağlıklı hayırlı doğumla kucağınıza bebeklerinizi alırsınız inş amin..
inşaallah canımAmin canım amin cümlemize inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ..7'şer fatiha ve ayetel kürsi okudum. Rabbim kabul etsin, sağlıklı sıhhatli salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah canım. 1 er tane demişsin ama içimden 7 ser tane okumak geldi canım :) Rabbim kabul etsin inşallah
evet canım uzun yıllardır bebegime hasretim. Helali hoş olsun canımmmALLAH RAZI OLSUN CANIM ..
Rabbim ne muradın varsa versin hayırlarla gönlündekini inş bebek mi istiyorsun sen de eğer öyleyse hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sana da canım hakkını helal et
Rabbim tez zamanda şu mübarek aylarda sevindirsin seni hayırlarla inş canım müjdelersin inş bizlere de haber edersin aminevet canım uzun yıllardır bebegime hasretim. Helali hoş olsun canımmm
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Okudum canım. Allah kabul eder inşallah. Sağlıkla sağlıklı bebeğini kucağına alırsın inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Ben okudum. Rabbim tez zamanda sağlıkla kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inş sana ve isteyen herkese...