Hamilelik olması çok mümkün değil öncelikle, kızlık zarında kanama olsaydı da hemen olurdu bi kaç gün sonra olmazdı.Kızlar merhaba.Ben pko hastasıyım düzenli adet görmüyorum adetimin 5. Günü nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık.Adetim bitmeye yakındı.Vajina yakınına üstüne falan boşalma olmadı ama zevk suyundan emin olamıyorum.Hamile olmam mümkün mü adetim düzenli olmadığı içinde günümün geçip geçmediğini bilemiyorum.Ayrıca bu şekilde kızlık zarım bir zarar görmüş müdür ?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Ayrıca 1-2 gün önce kasıklarımda ağrı ve çok çok az bir kanamam oldu sebebi ne olabilir? Biliyorum böyle sorunca imkansız geliyor ama insan evham yapıyor işte şimdiden teşekkürler
Nişanlım aynı zamanda eşim olur sadece düğünü bekliyoruz onu da belirteyim.
İnternette bi takım şeyler okudum onlar çok etkiledi çok fazla bu şekilde soru sorulmuş ve hamilelik olasılığı yüksek şeklinde sonuçlar olmuş kafam ondan dolayı çok karıştıKızlık zarı, vajinaya bir şey girmeden bozulmaz. Bahsettiğiniz şekilde hamile kalmak mümkün değil.
Siz de mi durum böyle üzüldüm açıkçası sonuç var mı peki :)pcos varsa zor değil neredeyse imksansız doğal yollarla hamile kalmak. Sürtünmeyle falan imkanı yok rahat ol :) 4 yıllık tecrübeyle sabittir :)
Açıkçası bence de pek mümkün değil öyle olsa ceketi attım hamile kaldı hurafesi gerçek olurdu. Beni yanıltan maalesef ki internette okuduğum saçma hikayeler olduHamilelik olması çok mümkün değil öncelikle, kızlık zarında kanama olsaydı da hemen olurdu bi kaç gün sonra olmazdı.
Malesef aşılamanın sonucu negatif geldi.. çalışmalara devamSiz de mi durum böyle üzüldüm açıkçası sonuç var mı peki :)
Bilgilendirmeniz yanlış. Pcos gebeliğe engel değil.pcos varsa zor değil neredeyse imksansız doğal yollarla hamile kalmak. Sürtünmeyle falan imkanı yok rahat ol :) 4 yıllık tecrübeyle sabittir :)
Değil engel demedim zaten bende. Sadece zorlaştırıyorBilgilendirmeniz yanlış. Pcos gebeliğe engel değil.
Neredeyse imkansız yazmışsınız yukarıda o yüzden yazmak istedimDeğil engel demedim zaten bende. Sadece zorlaştırıyor
Kilodan kaynaklı mı temel nedeni neymişMalesef aşılamanın sonucu negatif geldi.. çalışmalara devam
Kilomda yok aslında normal kilodayım. Bilemiyorum nedeni nedir. herşey normal hormonlar normal tüpler açık sperm değerleri güzel. Sadece adetim düzensiz. Yumurtalarım çatlamıyor sanırımKilodan kaynaklı mı temel nedeni neymiş
Sizin kilodan mı5 yıl pcos yüzünden o kadar tedaviye rağmen hamile kalamadım. Eğer sen sürtünmeyle hamile kalırsan gel madalya takalım
Umarım hayıra güzel haberler alırsınız çok üzüldüm benim ki kilo kaynaklı ondan sordumKilomda yok aslında normal kilodayım. Bilemiyorum nedeni nedir. herşey normal hormonlar normal tüpler açık sperm değerleri güzel. Sadece adetim düzensiz. Yumurtalarım çatlamıyor sanırım
Sizin kilodan mı
Umarım siz de güzel haberler alırsınız. Ben yavaş yavaş ümidimi kaybetmeye başladımUmarım hayıra güzel haberler alırsınız çok üzüldüm benim ki kilo kaynaklı ondan sordum
Ben de 4 yıldır hamile kalamadom da bi arkadaş pcos gebeliğe engel değil diye atar yaptı bana5 yıl pcos yüzünden o kadar tedaviye rağmen hamile kalamadım. Eğer sen sürtünmeyle hamile kalırsan gel madalya takalım
Ben de 4 yıldır hamile kalamadom da bi arkadaş pcos gebeliğe engel değil diye atar yaptı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?