Evet başkaları duyunca. Hatta kv annem de çok kızıyor. Ama istiyorum işte. Allah çocuklarımıza sağlık versin öncelikle tabi de Yen'i bi bebek onun bakımı. Ne bileyim çok arzuluyorum2 tane çocuğunuz varmış zaten Allah onlara ömür versin siz artk kendi sağlığınızı düşünün ne gerek varki bu durumda 3 çocuğa ben bile 2 . için 9 yıl düşündüm
İşte orası düşündürüyor. Ya Doğumda gerçekten bi sorun çıkarsa ya bakamazsam diye çok düşünüyorum. Ama bi yandan da ya bişey olmazsa var...Önce sağlığınız hamileligi geçtim dogumdan sonra bebege bakabilecekmisiniz ya ameliyat iyi gitmezse uzun süre yatakta kalırsanız kim bakacak bebeğe zaten iki oglunyz var Rabbim uzun sağlıklı ömür versin ikisinede ..tabi karar yine sizin
27 yaşındayım. Hem kızım olması düşüncesi. Hemde bütün anne tarafım erken menopoz olduğu için. Onun acelesi var. Annem teyzelerim ananem 32-37 arası menapoz a girdiler. Ya bende olursam diye korkuyorum açıkçasıKaç yaşındasın canim? Bence bu kadar acele karar verme. Tahminime göre bir de kızın olsun istiyorsun o yüzden bu kadar heveslisin
Önce senin sağlığın önemli canım Allah korusun sana birşey olsa 3 evladın öksüz kalacak... Tamam bebek sahibi olm cok guzel birsey ama annesinin de iyi olmasi onemli.
27 yaşındayım. Hem kızım olması düşüncesi. Hemde bütün anne tarafım erken menopoz olduğu için. Onun acelesi var. Annem teyzelerim ananem 32-37 arası menapoz a girdiler. Ya bende olursam diye korkuyorum açıkçası
Yaa devlet hastanesi bakar mı acaba ona hemen araştırıcam çok teşekkürlerBunun icin bir test vardi sanirim. Amh degerini ölçüp menapoza girmen yakin mi degil mi tespit edebilirsin.
Yaa devlet hastanesi bakar mı acaba ona hemen araştırıcam çok teşekkürler
Evet. Riskim yoksa o zaman rahat davranırım sanırsam. 5 sene sürer o zaman ama şimdi o sebepten korkumdan. Hemen istiyorum.Bilmiyorum ki... Soylersin erken menopozun sizde ırsi oldugunu. Baktirmak istiyorum dersin insallah bakarlar. Bir risk cikarsa da acele edersiniz 3. Bebek icin
Rabbim öncelikle sağlık sıhhat versin sonrada tatli bir kiz verir inşallahİşte orası düşündürüyor. Ya Doğumda gerçekten bi sorun çıkarsa ya bakamazsam diye çok düşünüyorum. Ama bi yandan da ya bişey olmazsa var...
Onun için belim iyileşsin diye çabalıyorum.
İnşallah hakkımızda hayırlısı. Allah olmayanlara isteyenlere versin buradakilere hep kendimden önce dua ediyorum. Ama benim de bi kızım olsa ya süper olur demekten de kendimi alamıyorumRabbim öncelikle sağlık sıhhat versin sonrada tatli bir kiz verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?