Gebe Kalmak İstiyorum

Tatlım, bence sende takma elalem ne demiş diye. Ne halleri varsa görsünler. BOŞVER. Önemli olan senin ne istediğin, ne beklediğin, tabi birde allah sağlıklı, sıhatli, hayırlı evlat versin.
İnşallah bizimde bebeğimiz olacak tabi ama zaman lazım sanırım. Ben bekleme sürecinde boş boş beklemek istemedim. Birde bitkisel bişeyler denemek istedim. Kısmet kimbilir, belki doğal yolla hamile kalırız

Çok sağol canım, tarifi yaptım ve yiyorum. Allah yardımcımız olsun...

merhaba başka bi topiltegördüm sizi orayada yazdım ama çörek otunu günlük değilde 12 günlük yapsak olamzmı

Sevgili 41zeynep
Ben tarife göre 12 günlük yaptım, yanlız aktarda öğütülmüş çörekotu vardı onu kullandım ama kendin öğüt deniyor bir çok yerde. Bu ay tutmazsa önümüzdeki ay kendim öğütüp bala katıcam. Sanada küçük bir bilgi olsun istedim

Afiyetle ye canım, allah nur topu gibi bir bebek nasip etsin sana

Sevgili PamulShkerim,

En önemlisi sağlıklı olması zaten. Rabbim hayırlısıyla bir avazda kucağına almanı da nasip etsin inşallah. Allah çok büyük, ne hikayeler okudum topiklerde. Hele bir tanesi beni hüngür hüngür ağlattı. Aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor, sonra kendime kızıyorum ben daha yolun başındayım hemen umutsuzluğa kapılıyorum diye.
Yaaaa yaşım genç olsa belki o kadar paniklemem ama geç evlendik, kariyer, doğru insan derken zamanı kaçırdık. Şimdiden duraktan kalkmış trenin arkasından koşmaya çalışıyoruz.
Eşim, bana sen lazımsın çocuk olmasa da olur diyor ama ben aşkımızın bir meyvesi olsun istiyorum. KISMET tabi....

Canım yaşım geç diye hiç üzülme, sen 37 yaşındasın tedavide 4 tane sağlıklı yumurta elde edilebilmiş, ben 29 yaşımdayım ama tedavide 1 tane yumurta elde edilebildi. Bu işler nasip kısmet işi, Allahım en tez vakitte seni de bebeğine kavuşturacak inşallah.

Amin canım, İNŞALLAH. Bana bu zaman zarfında o kadar umut oldun ki anlatamam. Yardım ve desteğin için çok teşekkür ederim, hakkını helal et lütfen. Allah seninde gönlüne göre versin canım.
Dualarını bizden esirgeme lütfen, hamişlerin duaları kabul olurmuş
Allah isteyen herkesi evlat ile ödüllendirsin.

kızlar bişey sorucam.nasıl topik açıyoruz bilgisi olan var mı

Canım ufacık bir hakkım geçmişse helal olsun. Bende bebek için uğraştığım günlerde burada okudugum iki satırdan mutlu olup, umudumun arttığı çok oldu. Allahım dileyen herkesin gönlüne göre versin. Dualarım sizinle. Allahım en tez vakitte kucağını doldursun, umudunu asla yitirme.

AMİNNNNN, İNŞALLAH

Moral oldun ama en önemlisi umut oldun canım daha ne olsun....
Pazartesi günü için sana ve meleğine bol şans canım. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.

Görüşürüz.

Tatlım, bence sende takma elalem ne demiş diye. Ne halleri varsa görsünler. BOŞVER. Önemli olan senin ne istediğin, ne beklediğin, tabi birde allah sağlıklı, sıhatli, hayırlı evlat versin.
İnşallah bizimde bebeğimiz olacak tabi ama zaman lazım sanırım. Ben bekleme sürecinde boş boş beklemek istemedim. Birde bitkisel bişeyler denemek istedim. Kısmet kimbilir, belki doğal yolla hamile kalırız

Canımmm
Çok teşekkürederim iyi niyetlerin için. Bazen okuduklarım arasında 90-91 doğumlu olanlar olup bebek arayanlar oluyor ya üzülüyorum o zaman da. Daha ne çok vakitleri olduğunu bilmiyorlar halbuki.
Aslında dediğin gibi biraz geç evlenmiş olsak da dert etmeyelim boşver, hep derim; her zaman evlenilir ama her zaman bekar olunmaz diye
Tabi şu da bir gerçek iş çocuk olunca da düşünüp kalıyoruz ama hakkımızda hayırlısı olsun

Çok sağol canım, tarifi yaptım ve yiyorum. Allah yardımcımız olsun...

Afiyet olsun, şifalar olsun canımmmmm
Bi sürü sağlıklı yumurtalarımız olsun. Kendisine, anne ve babasına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbim.

Öncelikle yeni yılın kutlu olsun canım, 2012 sana bebeğinle birlikte gönlünden geçen tüm dilekleri de getirsin inşallah. Herşey gönlünce olsun canım.
Bugün büyük gün, mutlaka haberini bekliyorum, inşallah herşey çok güzel olacak ve çok güzel sonuçlar alacaksın. Kalbim sizinle.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…