Merhaba arkadaşım
Çörekotu karışımı yapmaya gidicem takıldım kaldım burda:)
Sakın üzülme bende seninle aynı yaştayım açıkçası kaderdaşız.
Sanırım taktığımız için de olmuyor bizim. Ben çıldırmak üzereyim. Daha bugün yeni bir haber duydum eski komşumuz ablama demiş çocuğu olmuyor mu, aşılama denedi mi (halbuki iki kez tüp bebek denendi, sonuncusunun borcunu ödüyoruz) yaşı var bayağı, eşinin de yaşı var falan....
Çok üzüldüm bunları bana söyleyen insanın kızı, ve görümcesi eşinden boşanmış, diğer görümcesi ve erkek kardeşi benden büyükler evli değiller... Laf ola rast gele misali herkes konuşuyor, canım sıkıldı. Çok merak ediyorlarsa beni arayıp sorsunlar dedim. Ne haldesin durumun nedir diye soran yok. Tek dertleri bebek
Senin işin daha kolay olucak emin ol çalıştığın için at kafandan n'olur
Rabbim verir elbet saati var sadece.
Bir zamanlar biz de bir hiçtik ama Allah ın izni ile dünyaya geldik. O izin verirse bize evlat verir. Onun merhametine sığınalım
Tatlım, bence sende takma elalem ne demiş diye. Ne halleri varsa görsünler. BOŞVER. Önemli olan senin ne istediğin, ne beklediğin, tabi birde allah sağlıklı, sıhatli, hayırlı evlat versin.
İnşallah bizimde bebeğimiz olacak tabi ama zaman lazım sanırım. Ben bekleme sürecinde boş boş beklemek istemedim. Birde bitkisel bişeyler denemek istedim. Kısmet kimbilir, belki doğal yolla hamile kalırız