Gebe kalmak istiyorum 🥹

uneyseebru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
7
2
29
Aranızda polikistik over olup “ INOFOLİC COMBİ HP “ kullanan var mı ? Hamile kalmak istiyorum 🥹 1buçuk aylık evliyim polik olduğumu 3 ay önce öğrendim 🥹 doktor tavsiyesi olarak 1 aydır kullanıyorum ama bilmiyorum kullanıp hamile kalan var mı ?

Aranızda polikistik over olup “ INOFOLİC COMBİ HP “ kullanan var mı ? Hamile kalmak istiyorum 🥹 1buçuk aylık evliyim polik olduğumu 3 ay önce öğrendim 🥹 doktor tavsiyesi olarak 1 aydır kullanıyorum ama bilmiyorum kullanıp hamile kalan var mı ?
Kullanıp gebe kalan tabi ki var. Bende çok faydasını gördüm ama ekstra insülin direncine baktırsan tsh ve kan değerlerine baktırsan iyi olur ona göre erken önlem alırsın. Bu takviye in faydası kaliteli yumurta oluşması adeti düzenlemesi piko daki insülin direncini kırması. Bunun senin için önemini okuyup araştırsan daha iyi. Düzenli kullanmayı tavsiye ederim bu süreç uzayabilir.

Bende pcos var. 6 ay inofolic pembe kapsül kullandım ilk zamanlar günde bir sonra günde iki. Bu gün tahlil için gittim inofolic combi hp deneyelim dedi bende arasında mi farki anlamadım

X