Gebe kalmak için

Gebe kalmak için soğan suyu kürü yapan faydasını gören oldu mu ve kaç gün yaptınız??
Başlamayı mı düşünüyorsun ben bugün basladım. Pkos um. 4 aydır doktor tedavisiyle deniyorum olmadı bu ay dogal yolla deneyeceğim bakalım inşlh faydası olur.

Benim bildiğim regl olmayanlara öneriliyor soğan kürü. Bence doktorunuza danışmanız gerekir. Kasları genişletip hamileliği engelliyor bile olabilir.

Benim bildiğim regl olmayanlara öneriliyor soğan kürü. Bence doktorunuza danışmanız gerekir. Kasları genişletip hamileliği engelliyor bile olabilir.
Rahmi temizlediği kistlerden miyomlardsn arındırdığı söyleniyor ama bilmiyorum tabiki kesim bişi

Doktor değilim net birşey söyleyemem. Kişiden kişiyede değişir. Ben de pcosdum altı ay düzenli kullanıltan sonra soğan kürünü iki ay adetim düzene girdi üçüncü ayda hamile kaldım. Umarım sizde faydasını görürsünüz

Doktor değilim net birşey söyleyemem. Kişiden kişiyede değişir. Ben de pcosdum altı ay düzenli kullanıltan sonra soğan kürünü iki ay adetim düzene girdi üçüncü ayda hamile kaldım. Umarım sizde faydasını görürsünüz
Çok sevindim inşallah deniyorm bende

Back