Gebe kalmak icin

esssraaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
8
3
1
26
Merhaba arkadaslar 13 haziran yumurtlama günüm. Gebe kalmak icin gun asiri iliskiye girmek disinda ne yapmam gerekir. Bir arkadas klomen kullan dedi ama o adetken kullanilan bir ilacmis bunun disinda ne yapmam lazimm yardimci olun lutfennn

Benimde 8 - 9 Haziran Stres basladi.

Merhaba arkadaslar 13 haziran yumurtlama günüm. Gebe kalmak icin gun asiri iliskiye girmek disinda ne yapmam gerekir. Bir arkadas klomen kullan dedi ama o adetken kullanilan bir ilacmis bunun disinda ne yapmam lazimm yardimci olun lutfennn
Kafanıza göre klomen falan kullanmayın bence. Doktora gidin yönlendirsin. Folik asit verir muhtemelen.

Banada verdi 15 gundur kullaniyorum. Gebelik olusumunda fayda olacak mi sizce.
Hamile kalmak için değil de, gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriyorlar bildiğim kadarıyla. Gebelik öncesinde kullanmaya başlatıyorlar. Bebeğe faydası oluyor.
Ben kolay hamile kaldım, öncesinde sağlıklı beslenmeyle birlikte spor yapmaya bağlıyorum. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa, her şey yolundaysa yapılabilecek en güzel şey sağlıklı yaşamak, strese girip takip etmeden ilişkiye girmek ve Allaha bırakmak bence. Hayırlısı olsun.

İlişkiden sonra en az yarım saat altına yastık koyup ayaklarında havada şekilde yat.

ayaklarını sıcak tut. bence bunun baya yararı var.

Ben ve esim testlerimizi yaptık. Esimde varikosel başlangıcı var dedi ama sipermogramda degerler guzel dedi sigara birak dedi sağlık acisindan. Benim degerlerimde normalmis. Sol Yumurtam gelişiyor mus carsamba persemve cima ve 7 gun degerlendir dedi hergün mu bilmem de. Hic sorun yokkende olmuyor.

Hergun iliski yapip bunu yapmak mantikli mi sizce.
Valla ben her gün ilişki önermiyorum bu benim mantığım çünkü sperm benim okuduğum kadarıyla her gün yapılan ilişkide verimli değilmiş.2-3 günde bir yapın diyorlardi.Ben o yüzden 3 gün falan ara veriyodum her ilişkiden sonrada yarım saat yatiyodum

Evet tabi, hiç sorun olmasa da olmayabiliyor. Maalesef kesin bir formülü yok. Şunu yap kesin hamile kalırsın diyemiyor kimse. O yüzden stres yapmamak lazım. Ne zamandır deniyorsunuz?

Carsamba ve 7 gun sonrası için degerlendir dedidigi icin hergun denemenin nasil bir eksi arti olur bilmiyorumda.

Evet tabi, hiç sorun olmasa da olmayabiliyor. Maalesef kesin bir formülü yok. Şunu yap kesin hamile kalırsın diyemiyor kimse. O yüzden stres yapmamak lazım. Ne zamandır deniyorsunuz?

1 senedir deniyoruz. Doktor gittik. Olmamasi icin bir sorun yok dedi. Rahim filmini suan onermiyorum olacak diyo olmazsa 3 6 ay somta cektir diyo. Psikolojik kendinizi birakin diyo olmamasi icin bu testlerin sonucunda hi bir engel yok diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…