Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebe kalmak icin
- Konu Sahibi esssraaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.058
- 498
Kafanıza göre klomen falan kullanmayın bence. Doktora gidin yönlendirsin. Folik asit verir muhtemelen.Merhaba arkadaslar 13 haziran yumurtlama günüm. Gebe kalmak icin gun asiri iliskiye girmek disinda ne yapmam gerekir. Bir arkadas klomen kullan dedi ama o adetken kullanilan bir ilacmis bunun disinda ne yapmam lazimm yardimci olun lutfennn
Banada verdi 15 gundur kullaniyorum. Gebelik olusumunda fayda olacak mi sizce.Kafanıza göre klomen falan kullanmayın bence. Doktora gidin yönlendirsin. Folik asit verir muhtemelen.
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.058
- 498
Hamile kalmak için değil de, gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriyorlar bildiğim kadarıyla. Gebelik öncesinde kullanmaya başlatıyorlar. Bebeğe faydası oluyor.Banada verdi 15 gundur kullaniyorum. Gebelik olusumunda fayda olacak mi sizce.
Ben kolay hamile kaldım, öncesinde sağlıklı beslenmeyle birlikte spor yapmaya bağlıyorum. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa, her şey yolundaysa yapılabilecek en güzel şey sağlıklı yaşamak, strese girip takip etmeden ilişkiye girmek ve Allaha bırakmak bence. Hayırlısı olsun.
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
İlişkiden sonra en az yarım saat altına yastık koyup ayaklarında havada şekilde yat.Merhaba arkadaslar 13 haziran yumurtlama günüm. Gebe kalmak icin gun asiri iliskiye girmek disinda ne yapmam gerekir. Bir arkadas klomen kullan dedi ama o adetken kullanilan bir ilacmis bunun disinda ne yapmam lazimm yardimci olun lutfennn
ayaklarını sıcak tut. bence bunun baya yararı var.Merhaba arkadaslar 13 haziran yumurtlama günüm. Gebe kalmak icin gun asiri iliskiye girmek disinda ne yapmam gerekir. Bir arkadas klomen kullan dedi ama o adetken kullanilan bir ilacmis bunun disinda ne yapmam lazimm yardimci olun lutfennn
Hamile kalmak için değil de, gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriyorlar bildiğim kadarıyla. Gebelik öncesinde kullanmaya başlatıyorlar. Bebeğe faydası oluyor.
Ben kolay hamile kaldım, öncesinde sağlıklı beslenmeyle birlikte spor yapmaya bağlıyorum. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa, her şey yolundaysa yapılabilecek en güzel şey sağlıklı yaşamak, strese girip takip etmeden ilişkiye girmek ve Allaha bırakmak bence. Hayırlısı olsun.
Ben ve esim testlerimizi yaptık. Esimde varikosel başlangıcı var dedi ama sipermogramda degerler guzel dedi sigara birak dedi sağlık acisindan. Benim degerlerimde normalmis. Sol Yumurtam gelişiyor mus carsamba persemve cima ve 7 gun degerlendir dedi hergün mu bilmem de. Hic sorun yokkende olmuyor.
İlişkiden sonra en az yarım saat altına yastık koyup ayaklarında havada şekilde yat.
Hergun iliski yapip bunu yapmak mantikli mi sizce.
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Valla ben her gün ilişki önermiyorum bu benim mantığım çünkü sperm benim okuduğum kadarıyla her gün yapılan ilişkide verimli değilmiş.2-3 günde bir yapın diyorlardi.Ben o yüzden 3 gün falan ara veriyodum her ilişkiden sonrada yarım saat yatiyodumHergun iliski yapip bunu yapmak mantikli mi sizce.
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.058
- 498
Evet tabi, hiç sorun olmasa da olmayabiliyor. Maalesef kesin bir formülü yok. Şunu yap kesin hamile kalırsın diyemiyor kimse. O yüzden stres yapmamak lazım. Ne zamandır deniyorsunuz?Ben ve esim testlerimizi yaptık. Esimde varikosel başlangıcı var dedi ama sipermogramda degerler guzel dedi sigara birak dedi sağlık acisindan. Benim degerlerimde normalmis. Sol Yumurtam gelişiyor mus carsamba persemve cima ve 7 gun degerlendir dedi hergün mu bilmem de. Hic sorun yokkende olmuyor.
Carsamba ve 7 gun sonrası için degerlendir dedidigi icin hergun denemenin nasil bir eksi arti olur bilmiyorumda.
Valla ben her gün ilişki önermiyorum bu benim mantığım çünkü sperm benim okuduğum kadarıyla her gün yapılan ilişkide verimli değilmiş.2-3 günde bir yapın diyorlardi.Ben o yüzden 3 gün falan ara veriyodum her ilişkiden sonrada yarım saat yatiyodum
Evet tabi, hiç sorun olmasa da olmayabiliyor. Maalesef kesin bir formülü yok. Şunu yap kesin hamile kalırsın diyemiyor kimse. O yüzden stres yapmamak lazım. Ne zamandır deniyorsunuz?
1 senedir deniyoruz. Doktor gittik. Olmamasi icin bir sorun yok dedi. Rahim filmini suan onermiyorum olacak diyo olmazsa 3 6 ay somta cektir diyo. Psikolojik kendinizi birakin diyo olmamasi icin bu testlerin sonucunda hi bir engel yok diyo.
İki aydır deniyoruz evet ya çok stres yapiyorumEvet tabi, hiç sorun olmasa da olmayabiliyor. Maalesef kesin bir formülü yok. Şunu yap kesin hamile kalırsın diyemiyor kimse. O yüzden stres yapmamak lazım. Ne zamandır deniyorsunuz?
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Çocuk için ilişki yaşamayın.Onu düşününce insan çok kasıyorİki aydır deniyoruz evet ya çok stres yapiyorum
- 13 Mayıs 2022
- 219
- 223
- 23
- 30
Biz de 4-5 aydır deniyoruz bebek için, bu ay soğan kürüne başladım ben de 5. Günüm. Bakalım inşallah olumlu olur bu aySoğan Kürü falan diyorlar deneyen oldu mu acaba
Insallah guzel haberlerinizi bekliyorummBiz de 4-5 aydır deniyoruz bebek için, bu ay soğan kürüne başladım ben de 5. Günüm. Bakalım inşallah olumlu olur bu ay