• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBE KALMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM:(

GEBELİĞİNİZİ EN ERKEN NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ

• REGL GÜNÜ

OY: 10 50,0%
  • 9 İLE 5 GÜN KALA

OY: 6 30,0%
  • 5 GÜNDEN DAHA AZ KALA

OY: 4 20,0%

• Ankete Katılan
    20

begonya_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
996
894
18
Merhaba kızlar;

Aranıza yeni katıldım.5 aylık evliyim ve hiç korunmadık ve ilk günden beri çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.Yumurtlama dönemlerini ovulasyon testiyle takip edip deniyoruz ama sonuç olumsuz. Doktora gidip muayene oldum. Yumurtalıklarda sorun oladığını söyledi. reglimin 3.günü gidip hormon testi olucam ve eşimde kontrole gidecek.Herşey nasip biliyorum ama kafama takmadan edemiyorum.

Reglime 9 gün var ama hiçbir hamilelik belirtisi yok. Acelemi ediyorum acaba:(

Dur hele Bebek varsa bile yeni döllendi :) bence ayak kırıklığı yaşamamak için adetin geçmesini bekler öyle test yap

Olur Allah'ın izniyle canım daha yeni evlisin boşuna en güzel günlerinizi eşine ve kendine zehir etme lütfen

zaten ona dile getirmiyorum.Çünkü sen çok istiyosun olmayınca üzülüyosun diye daha çok kafasına takıyor. En iyisi burda sizlerle paylaşmak.Teşekkür ederim

zaten ona dile getirmiyorum.Çünkü sen çok istiyosun olmayınca üzülüyosun diye daha çok kafasına takıyor. En iyisi burda sizlerle paylaşmak.Teşekkür ederim

Aynen canım erkekler bizi pek anlamıyor. Ben de ilk bebeğimi 2 yıl bekledim :) bilirim ne zor olduğunu...

Merhaba kızlar;

Aranıza yeni katıldım.5 aylık evliyim ve hiç korunmadık ve ilk günden beri çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.Yumurtlama dönemlerini ovulasyon testiyle takip edip deniyoruz ama sonuç olumsuz. Doktora gidip muayene oldum. Yumurtalıklarda sorun oladığını söyledi. reglimin 3.günü gidip hormon testi olucam ve eşimde kontrole gidecek.Herşey nasip biliyorum ama kafama takmadan edemiyorum.

Reglime 9 gün var ama hiçbir hamilelik belirtisi yok. Acelemi ediyorum acaba:KK43:
Canım öncelikle inşallah bebegin gelmiştir ama kendini üzme yoksada bende 11 aydır deniyorum bu ayda hüsran malesef önümüzdeki ay evlilik yildonumumuz umutlar ekime kaldı:) hayırlısı olsun

Canım öncelikle inşallah bebegin gelmiştir ama kendini üzme yoksada bende 11 aydır deniyorum bu ayda hüsran malesef önümüzdeki ay evlilik yildonumumuz umutlar ekime kaldı:) hayırlısı olsun
İnşallah çok teşekkür ederim. Belki size yıldönümü hediyesi olacak.Gönlünüzce olsun her şey

İnşallah çok teşekkür ederim. Belki size yıldönümü hediyesi olacak.Gönlünüzce olsun her şey
inşallah öyle olur canım sabırla bekliyorum en hayırlı zamanda gelsin inşallah :) doktora falan da gittim bir sorun yok dedi bizede beklemek düştü vardır Rabbimin bir bildiği :)

Sanırım bazılarımız böyleyiz. Sürekli olmayacak, ben yapamayacağım vs. en olumsuz noktayı bulup orada duruyoruz. Sanki çocuğumuz olunca tamam olacakmışız gibi yaşıyoruz, hani ahlak, bilgi, inanç, kültür vs. bu konularda en üst seviyedeymişiz de bir çocuğumuz eksikmiş gibi. Kendimize bunu neden yapıyoruz? Allah c.c. herkese en hayırlı vakitte tattırsın bu hissi, hiçbir kadının kucağı boş kalmasın elbet... Ama imtihan çocuk olmaması mı olsa daha iyi olur, çocuk olup da onunla imtihan olunsa mı daha iyidir? Bilemiyorum dostlar bunları yazıyorum ama sanmayın benim de civcivli bir tavuk gören gözlerim dolmuyor, yüreğim sızlamıyor. Ama kalp ile iman dil ile tasdik demiştik. Neylerse güzel eyliyor, hepsine hamd edelim. Dilerim Allah c.c. hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin. :)

kızlar dün bir film izledim. kadın bekar ama çocuk istiyor bi yerden speerm bulup aşılattırıyor doktora. doktor aşıyı yaptıktan sonra "10 dk ayakların yukarıda bekle" dedi. jennifer lopez' in filmi adı "b planı"

Biz bir yıl korunmadik olmadı ben stresten deli oldum ama nasip tam 1 yıl oldu derken hamile haberini aldım. Keşke sakin olabilsek ama olunmuyor. Rahat olmaya çalışın elinizden geldiğince.

Merhaba kızlar bende 9 aylık evliyim. Bebek istiyoruz ama olmuyor. Geçen ay kontrole gittim adetinin 3. Günü gel dedi. Kontrol etti pko olabilir ama yumurtalıkların temiz sıkıntı yok. Klomen kullan dedi. 11. Günü gel dedi. Gittim 2 yumurtam vardı. Biri 18 biri 19 mm olmuş. Doktorum çok iyi dedi. Geçen pazar günü sabah 10 da iğne vurdu. Pazartesinden haftaya pazartesi yumurtlama günün dedi. Kasıklarımda o kadar sancı oldu ki dayanamaz haldeydim. İğnenin etkisi yumurta çatlamıştır dedi dr. Şuan beklemedeyim çok heyecanlıyım. Kasıklarımda batma oluyor. İnş bebişim tutunmuştur

Merhaba kızlar bende 9 aylık evliyim. Bebek istiyoruz ama olmuyor. Geçen ay kontrole gittim adetinin 3. Günü gel dedi. Kontrol etti pko olabilir ama yumurtalıkların temiz sıkıntı yok. Klomen kullan dedi. 11. Günü gel dedi. Gittim 2 yumurtam vardı. Biri 18 biri 19 mm olmuş. Doktorum çok iyi dedi. Geçen pazar günü sabah 10 da iğne vurdu. Pazartesinden haftaya pazartesi yumurtlama günün dedi. Kasıklarımda o kadar sancı oldu ki dayanamaz haldeydim. İğnenin etkisi yumurta çatlamıştır dedi dr. Şuan beklemedeyim çok heyecanlıyım. Kasıklarımda batma oluyor. İnş bebişim tutunmuştur
merhaba canım. İnşallah meleğin şu an seninledir. Batma olması umut verici. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

Amin canım. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Bi umut bekliyorum. Psikolojik sanırım midem sürekli rahatsız. Çünkü iğne vuralı 4 gün oldu

Allah c.c hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah gülüm. güzel haberlerini bekliyoruz :)

Back